• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Νοεμβρίου 02, 2013

  Δελτίο τύπου του ΔΣ Κεραυνού για τον αγώνα με το Κορωπί


   Κερατέα, 1-11-2013

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ», καλεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης, να υποστηρίξει την ομάδα μας στον Κυριακάτικο αγώνα με τον «Α.Ο.ΚΟΡΩΠΙΟΥ». 
  Η υποστήριξη αυτή πρέπει να γίνει μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, χωρίς παρεκτροπές, όπως επιβάλει η μεγάλη αθλητική παράδοση της ιστορικής μας ομάδας. Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ γνωρίζει να αγωνίζεται και να κατακτά νίκες και τίτλους μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

  Αναμφίβολα η επιστροφή του κ. Σταύρου Ηλιόπουλου στον Α.Ο Κορωπίου, μας υπενθυμίζει την περίοδο 2003-2004, όταν ότι κερδίσαμε με την αγωνιστική μας προσπάθεια, μας αφαιρέθηκε με απαράδεκτο τρόπο, πρωτοφανή για τα Ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα. Τα πρόσωπα δεν έχουν αλλάξει. Όμως οι φίλαθλοι του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ» πρέπει να μην απαντήσουν στις όποιες τυχόν προκλήσεις.
  Ας φιλοξενήσουμε τον «Α.Ο.ΚΟΡΩΠΙΟΥ» όπως εμείς γνωρίζουμε, μέσα σε αθλητικά και φίλαθλα πλαίσια και ας βοηθήσουμε όλοι την ομάδα μας με τον παλμό και την δυναμική μας, να κατακτήσει την νίκη.

  ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο 12ος ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!  Item Reviewed: Δελτίο τύπου του ΔΣ Κεραυνού για τον αγώνα με το Κορωπί Rating: 5 Reviewed By: administrator