• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Νοεμβρίου 07, 2013

  ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟ
  Το Κορωπί με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον Κεραυνό Κερατέας για την φιλοξενία και δήλωσε ότι θα ανταποδώσει τα ανάλογα στον αγώνα του β’ γύρου. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Α.Ο. Κορωπίου αναφέρει:

   «Ο πρόεδρος Δημήτρης Ορνάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Κορωπί συγχαίρουν την αστυνομική δύναμη που παρευρέθη το μεσημέρι της Κυριακής 3/11 στο γήπεδο της Κερατέας. Ευχαριστούν επίσης και συγχαίρουν το Δ.Σ., τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Κεραυνού Κερατέας για την άψογη φιλοξενία τους, την οποίαν θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο. Τέτοιες φιλοξενίες πράγματι προάγουν το ποδόσφαιρο και το φίλαθλο πνεύμα.

  Συγχαίρουν επίσης την ΕΠΣΑΝΑ για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς επίσης και τους διαιτητές (Λάμπρου, Αντιπατριώτη και Δουλγεράκη) για την άψογη διαιτησία τους. Τέλος, θέλουν να ευχαριστήσουν και τους φιλάθλους του Α.Ο.Κ. για την παρουσία και την υποστήριξή τους στην προσπάθεια της ομάδας στον συγκεκριμένο αγώνα».

  * Στο μεταξύ, ο Κεραυνός αποχαιρέτισε τον 34χρονο Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος φεύγει οικογενειακώς στον Καναδά για μόνιμη εγκατάσταση.

  Σε ένδειξη της αγάπης του προς την ομάδα και αναγνώρισης των υπηρεσιών του από την ομάδα, για όσα προσέφερε στον Κεραυνό όλα αυτά τα χρόνια, ο Γεωργίου αγωνίσθηκε (μάλλον για τελευταία φορά) με την φανέλα του συλλόγου στον νικηφόρο αγώνα της περασμένης Κυριακής κατά του Κορωπίου.

  http://neaepsana.blogspot.gr/


  Item Reviewed: ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟ Rating: 5 Reviewed By: administrator