• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Νοεμβρίου 20, 2013

  Απάντηση & εκδήλωση θέσης του Εμπορο Επαγγελματο Βιοτεχνικού Συλόγου Λαυρίου σχετικά με την διοργάνωση ''Χριστουγεννιάτικου Χωριού''  Η εκδήλωση ενδιαφέροντος της συγκεκριμένης δραστηριότητας από την εταιρεία ΛΕΒΑΝΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. , είναι αρμοδιότητα του Δήμου Λαυρεωτικής και για τις δύο περιοχές ( Λαύριο –Κερατέα )

  Εμπεριέχει βέβαια το στοιχείο της εμπορικής δράσης από ιδιώτες , για την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων επί πληρωμή , ενώ η διάθεση « δωρεάν εισιτηρίων » εξυπηρετεί περισσότερο πελατειακές σχέσεις και λιγότερο τις ευπαθείς ομάδες.

  Ο Εμποροεπαγγελματοβιοτεχνικός Σύλλογος Λαυρίου « Ο ΕΡΜΗΣ » δεν έχει καμία ανάμειξη με το θέμα και δηλώνει ότι αν υπάρχει επέκταση επιχειρηματικής δράσης ( στήσιμο περιπτέρων με διάφορα προϊόντα , π.χ. ζαχαρώδη – σοκολατούχα υλικά κ.α. ) θα είναι απέναντι και θα καταγγείλει κάθε παρέκκλιση , για τυχόν επιπτώσεις της εσωτερικής αγοράς.

  Η Διοίκηση του Συλλόγου μας είναι αντίθετη στο να παραχωρηθεί γη και ύδωρ, καθώς και ηλεκτρικό ρεύμα δωρεάν στο όνομα του κέρδους , με αντάλλαγμα μερικά εισιτήρια για την διασκέδαση δήθεν των παιδιών μας , για να επιβαρυνθούν στη συνέχεια το κόστος οι δημότες.

  Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διαταραχτεί η εμπορική σχέση και η ομαλότητα , ούτε να υποβαθμιστεί η λειτουργία των μικρών καταστημάτων , τόσο στο Λαύριο όσο και στην Κερατέα. Αν αυξηθεί η επισκεψιμότητα , θα υπάρχει όφελος στην εμπορική κίνηση , αλλά χρειάζονται ασφαλιστικές δικλείδες , που δεν θα βλάπτουν την αγορά των δύο περιοχών.


  Η Διοίκηση του Συλλόγου

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  Ζαχαρίας Πελέκης

  Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ
  Απόστολος Παμφίλης
  Item Reviewed: Απάντηση & εκδήλωση θέσης του Εμπορο Επαγγελματο Βιοτεχνικού Συλόγου Λαυρίου σχετικά με την διοργάνωση ''Χριστουγεννιάτικου Χωριού'' Rating: 5 Reviewed By: forkeratea