• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Νοεμβρίου 20, 2013

  Στον γενικό επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή η διερεύνηση των συμβάσεων για τη διαχείριση των απορριμμάτων  Στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή έχει απευθυνθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης ζητώντας να διερευνηθούν οι συμβάσεις για τη διαχείριση απορριμμάτων που έχει συνάψει ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΣΔΝΑ), στον οποίο πρόεδρος είναι ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.


  Εδώ και καιρό η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών «μαρκάρει» στενά τη διοίκηση του ΕΣΔΝΑ ειδικά σε ό,τι αφορά αποφάσεις για τα σκουπίδια (η τελευταία παρέμβαση Μιχελάκη), οι οποίες συνήθως έχουν υψηλούς προϋπολογισμούς και ενδιαφέρουν μεγάλες εγχώριες εταιρείες.

  Η νέα πρωτοβουλία του Γ. Μιχελάκη να απευθυνθεί στον Λ. Ρακιντζή θεωρείται ως κλιμάκωση της αντιπαράθεσης με τον Περιφερειάρχη Αττικής. Πολλοί, δε, θεωρούν ότι πρόκειται για μία προσπάθεια του υπουργού Εσωτερικών να «κάψει» οριστικά το ενδεχόμενο στήριξης του Γ. Σγουρού από τη ΝΔ στις περιφεριεακές εκλογές του Μαίου.


  Διαβάστε σχετικά:
  Σύμβαση - δώρο για τα σκουπίδια. Αποφάσεις του ΕΔΣΝΑ αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, συμβάσεις εκατομμυρίων ευρώ για τη διαχείριση των απορριμμάτων μοιράζονται σαν στραγάλια!Σύμβαση - δώρο για τα σκουπίδια. Αποφάσεις του ΕΔΣΝΑ αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, συμβάσεις εκατομμυρίων ευρώ για τη διαχείριση των απορριμμάτων μοιράζονται σαν στραγάλια!
  Πολιτικές προεκτάσεις λαμβάνουν τα τεκταινόμενα στον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής, στον οποίο πρόεδρος είναι ο Γιάννης Σγουρός, όπου συμβαίνουν διάφορα μυστήρια πράγματα. Οι αποφάσεις τ…
  Διευρύνεται το χάσμα ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και τον νυν Περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρό. Οι όποιες προσπάθειες κατέβαλλαν οι γαλάζιοι θιασώτες της κοινής καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του πρ…  Item Reviewed: Στον γενικό επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή η διερεύνηση των συμβάσεων για τη διαχείριση των απορριμμάτων Rating: 5 Reviewed By: forkeratea