• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Δεκεμβρίου 31, 2013

  Τον καταυλισμό των πολιτικών προσφύγων στο Λαύριο επισκέφτηκε το σωματείο εργαζομένων Δήμου Βύρωνα  Έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης πραγματοποίησε το σωματείο εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, που σε ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι:
  "Αντιπροσωπεία του Δ. Σ του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα επισκέφτηκε την Δευτέρα 30/12/2013 τον καταυλισμό των Κούρδων πολιτικών προσφύγων στο Λαύριο και παρέδωσε παιχνίδια για τα παιδιά και τρόφιμα για τις οικογένειες.


  Εκπρόσωποι των προσφύγων ενημέρωσαν το σωματείο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, επεσήμαναν την αδιαφορία που επιδεικνύει η ελληνική κυβέρνηση στα προβλήματα τους και εξέφρασαν την ανάγκη που υπάρχει να δυναμώσει η αλληλεγγύη μεταξύ των λαών.


  Το σωματείο μας εξέφρασε την αλληλεγγύη του στους Κούρδους πολιτικούς πρόσφυγες και ευχήθηκε να ευοδωθούν οι αγώνες των λαών για ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη και οι πολιτικοί πρόσφυγες να γυρίσουν γρήγορα στις χώρες τους και στις οικογένειές τους".

  http://somateio-ergazomenon-dimo-vyrona.webnode.gr/


  Item Reviewed: Τον καταυλισμό των πολιτικών προσφύγων στο Λαύριο επισκέφτηκε το σωματείο εργαζομένων Δήμου Βύρωνα Rating: 5 Reviewed By: forkeratea