• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Δεκεμβρίου 24, 2013

  ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ''ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ''  Λαύριο 24-12-2013
  Αρ. πρωτ. 124
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

  ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ  8 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ»


  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου καταγγέλλει τις συλλήψεις συνάδελφων εργαζομένων και συνδικαλιστών από την αστυνομία, που σε συνεργασία με την εταιρία «Παπουτσάνη» προσπάθησαν να «σπάσουν» την απεργία και να μπουν να εργαστούν κάποιοι απεργοσπάστες. Η απεργία γίνεται για να μην απολυθούν  6 εργαζόμενοι σε μια κερδοφόρα επιχείρηση. Το δόγμα «νόμος και τάξη» θα μείνει στα χαρτιά η αλληλεγγύη των εργατών είναι πιο δυνατή και από τους νομούς τους και από την τάξη τους.

  Το ΕΚΛ  εκφράζει την αλληλεγγύη του στους συλληφθέντες και τους απεργούς και τους καλεί να συνεχίσουν τον αγώνα τους, όχι μόνο για τους ίδιους αλλά για όλους μας, γιατί ο δικός τους αγώνας, είναι αγώνας όλων μας.

  Σας ευχόμαστε καλές αγωνιστικές γιορτές στην πύλη του εργοστασίου (στην περιφρούρηση της απεργίας), στην είσοδο του ΑΤ Χαλκίδας (στην παράσταση διαμαρτυρίας για την απελευθέρωση των εργαζομένων) ,  μέχρι την νίκη.

  Από την Διοίκηση
  Item Reviewed: ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ''ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ'' Rating: 5 Reviewed By: forkeratea