• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Δεκεμβρίου 20, 2013

  Το μαγικό τρενάκι, Νεράιδες και Ξωτικά των Χριστουγέννων σε Κερατέα, Λαύριο & Αγ. Κωνσταντίνο  Ποιο παιδί δεν ονειρεύεται να μπει μέσα σ’ ένα μαγικό τραινάκι, ταξιδεύοντας έτσι στον παραμυθένιο κόσμο των Χριστουγέννων;

  Για άλλη μία χρονιά το όνειρο γίνεται πραγματικότητα καθώς το μαγικό τραινάκι των Χριστουγέννων θα αποτελέσει σίγουρα την ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία των παιδιών που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη τους.

  Τα παιδιά επιβιβάζονται στο ειδικό τραινάκι, χωρητικότητας 40 ατόμων, με συντροφιά ένα Ξωτικό που τους αφηγείται ιστορίες από το μυστικό εργαστήρι του Αϊ Βασίλη και τα προετοιμάζει να ζήσουν ένα παραμυθένιο ταξίδι!!!

  Η ενέργεια υλοποιείται από έναν (1) ανιματέρ, έναν εξειδικευμένο οδηγό και το ειδικό τραινάκι.
  Κατά την διάρκεια της διαδρομής, μία χαρούμενη παρέα από Χριστουγεννιάτικες φιγούρες έκπληξη θα περιφέρονται στους εμπορικούς δρόμους, πειράζοντας τον κόσμο χαρίζοντας χαμόγελα και ευχές, έχοντας σαν σκοπό να τονώσουν ταυτόχρονα και την τοπική εμπορική αγορά.

  Σας περιμένουμε με χαρά.


  Κερατέα 21 – 12 - 2013

  Το τραινάκι θα έχει αφετηρία την Πλατεία Ηρώων Κερατέας( επί της Αθηνών Σουνίου δίπλα από το 1ο Δημοτικό Σχολείο) και θα κινείται στην Κερατέα από τις 11:30 – 14:00 και από τις 17:30-20:00. (Επιτρέπεται η συνοδεία των μικρών παιδιών από μεγαλύτερους στο τραινάκι και είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους).


  Λαύριο – Αγ. Κων/νος 

  Το τραινάκι θα έχει αφετηρία την Πλατεία Ηρώων Λαυρίου και θα κινείται:

  Στον Αγ. Κωνσταντίνο από τις 11:00 – 12:00. 

  Στο Λαύριο από τις 12:30-14:00 και από τις 17:30-20:00. (Επιτρέπεται η συνοδεία των μικρών παιδιών από μεγαλύτερους στο τραινάκι και είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους).

  ΝΠΔΔ «ΘΟΡΙΚΟΣ»  Item Reviewed: Το μαγικό τρενάκι, Νεράιδες και Ξωτικά των Χριστουγέννων σε Κερατέα, Λαύριο & Αγ. Κωνσταντίνο Rating: 5 Reviewed By: forkeratea