• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιανουαρίου 21, 2014

  Τιμωρήθηκε παραδειγματικά από το Εφετείο με 1 χρόνο φυλάκισης και 5000 ευρώ πρόστιμο εκείνος που χτύπησε 2 σκυλιά με το αυτοκίνητό του  Ο δράστης Ιωάννης Κ. τιμωρήθηκε παραδειγματικά από το Εφετείο στις 15/1/14 μετά από 2 αναβολές.

  Η πρόεδρος, η εφέτης και η εισαγγελέας ασχολήθηκαν όπως πρέπει με την σοβαρή κακοποίηση ζώων και δεν έδωσαν κανένα ελαφρυντικό στο δράστη ο οποίος θυμίζουμε είχε σκοτώσει τρία σκυλιά με το αυτοκίνητό του.


  Η ποινή του είναι 1 χρόνος φυλάκισης, με 3ετή αναστολή και πρόστιμο 5.000 ευρώ με 110% προσαύξηση, όπως είχε ορίσει η πρωτόδικη απόφαση και 570 ευρώ δικαστικά έξοδα.

  Το φιλοζωικό σωματείο Κερατέας ΠΡΟΚΡΙΣ δήλωσε ικανοποιημένο για τα ζώα που έχασαν τη ζωή τους και την αντιμετώπιση του δικαστηρίου.  Διαβάστε σχετικά:

  Κερατέα: Σκότωσε εν ψυχρώ με το αυτοκίνητό του δυο σκυλιάΚερατέα: Σκότωσε εν ψυχρώ με το αυτοκίνητό του δυο σκυλιά
  ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ  Το απόγευμα της Πεμπτης οδηγος σκότωσε  με το αυτοκίνητο του 2 σκυλακια και τραυμάτισε ενα τρίτο.  Τη Πεμπτη στις 17.30 ειδοποιήθηκε το φιλοζωικό…  Κερατέα: 1 χρόνος φυλάκισης και 5000 ευρώ πρόστιμο για αυτόν που χτύπησε 2 σκυλιά με το αυτοκίνητό τουΚερατέα: 1 χρόνος φυλάκισης και 5000 ευρώ πρόστιμο για αυτόν που χτύπησε 2 σκυλιά με το αυτοκίνητό του
  Τον Φεβρουάριο του 2012 μεθυσμένος κάτοικος Κερατέας είχε χτυπήσει και σκοτώσει με το αυτοκίνητο του δύο σκυλιά, για τα οποία είχε απειλήσει την προηγούμενη μέρα. Οπως είχαμε δημοσιεύσει στο adespoto…  Item Reviewed: Τιμωρήθηκε παραδειγματικά από το Εφετείο με 1 χρόνο φυλάκισης και 5000 ευρώ πρόστιμο εκείνος που χτύπησε 2 σκυλιά με το αυτοκίνητό του Rating: 5 Reviewed By: forkeratea