• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιανουαρίου 22, 2014

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σε διάφορα Ιστολόγια και Ιστοσελίδες, τα οποία με εμφανίζουν ως εμπλεκόμενο σε περιστατικό ξυλοδαρμού ηλικιωμένης γυναίκας στην Κερατέα στις 18-1-2014, δηλώνω, ότι είναι παντελώς αναληθή, ανυπόστατα και συκοφαντικά και μόνο σκοπό έχουν να πλήξουν την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψή μου.

  Το ψευδέστατο αυτό δημοσίευμα περί του δήθεν ξυλοδαρμού ηλικιωμένης γυναίκας, επειδή μου ζήτησε δήθεν άδεια υλοτομίας!! έγινε αρχικά στις 20-1-2014 από το ανώνυμο Βlog Lavreotiki Files, το οποίο δημιουργήθηκε τους τελευταίους μήνες και έκτοτε συστηματικά καθυβρίζει και συκοφαντεί με πρωτοφανή εμπάθεια εμένα και τους συνεργάτες μου, με προφανή λόγο την απόφασή μου να συμμετάσχω στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.


  Το ψευδές αυτό δημοσίευμα, αναπαρήγαγαν στην συνέχεια και άλλες Ιστοσελίδες και Ιστολόγια, χωρίς να ελέγξουν την αλήθεια και να διασταυρώσουν την ακρίβεια των πραγματικών περιστατικών του γεγονότος που αναφέρεται στο αρχικό δημοσίευμα.

  Το περιστατικό στο οποίο αναφέρονται τα δημοσιεύματα, αφορά διαπληκτισμό μεταξύ κατοίκων της περιοχής, σχετικά με κάποιες άδειες υλοτομίας που δόθηκαν από το Δασαρχείο Λαυρίου σε καμένες περιοχές της Λαυρεωτικής. Στο συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έγινε σε κατάστημα της Κερατέας, όπου έτυχε να παρευρίσκομαι εγώ και ο Αντιδήμαρχος κ. Ν. Στάμου, προσπάθησα να κατευνάσω και να ηρεμήσω τους διαπληκτιζόμενους. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι, σε ουδέν επεισόδιο ξυλοδαρμού κατοίκων ενεπλάκην και ουδεμία ηλικιωμένη γυναίκα κτύπησα ή κτυπήθηκε από οιονδήποτε άλλον.

  Άπαντα τα περί του αντιθέτου δημοσιευθέντα αποτελούν παραποίηση της αλήθειας και διαστρέβλωση της πραγματικότητας, ενόψει της προεκλογικής περιόδου και της δηλωμένης επιθυμίας μου να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου, για να συνεχίσω και να ολοκληρώσω το έργο της ανασυγκρότησης και της ανάπτυξης του Δήμου Λαυρεωτικής, το οποίο ξεκίνησα με τους συνεργάτες μου το 2011 σε έναν υπερχρεωμένο τότε Δήμο και μέσα στις αντίξοες και δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας μέχρι σήμερα.

  Κατόπιν όλων των ανωτέρω, ζητώ από τις Ιστοσελίδες και τα Ιστολόγια που έχουν αναρτήσει το εν λόγω συκοφαντικό δημοσίευμα να το αφαιρέσουν, σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου, για την ικανοποίηση, με κάθε ένδικο μέσο, της ηθικής βλάβης που έχω υποστεί.


  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ

  Για το συγκεκριμένο περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες από πλήθος δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού τύπου τοπικής αλλά και εθνικής εμβέλειας π.χ.


  ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λεβαντής εμφανίζεται ως εμπλεκόμενος σε επεισόδιο ξυλοδαρμού.

  Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στους παραπάνω συνδέσμους.  Item Reviewed: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ Rating: 5 Reviewed By: forkeratea