• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιανουαρίου 24, 2014

  Και Καλλιρρόη όπως Κερατέα, αντιδρούν στην δημιουργία Μονάδας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμάτων στην περιοχή τους.

  Φωτογραφία: Αλέξανδρος Κατσής/ FosPhotos

  Ομάδα κατοίκων της Καλλιρρόης πραγματοποίησαν χθες, με μαύρες σημαίες και πανό, συμβολική κατάληψη της εθνικής οδού Τσακώνας - Καλού Νερού Μεσσηνίας, στο ύψος του κόμβου της Καλλιρρόης, ενώ αργότερα πήγαν στο Μελιγαλά και πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Οιχαλίας. Αυτό γιατί διαμαρτύρονται στο ενδεχόμενο δημιουργίας Μονάδας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμάτων στην περιοχή τους.


  Σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει στην Τρίπολη το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, με αντικείμενο την αξιολόγηση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων που έχει καταθέσει η ανάδοχος εταιρεία που έχει αναλάβει τη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου.

  Στο συμβούλιο αναμένεται να συγκεντρωθούν κάτοικοι τόσο από την Καλλιρρόη, όσο και από τα χωριά του Βαλτετσίου, που αντιδρούν κι εκεί στην δημιουργία ΜΟΔΑ, που θα επεξεργάζεται τα σκουπίδια της Κορινθίας, της Αργολίδας και των Δήμων Τρίπολης και Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας.

  Πηγή ενημέρωσης:


  Item Reviewed: Και Καλλιρρόη όπως Κερατέα, αντιδρούν στην δημιουργία Μονάδας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμάτων στην περιοχή τους. Rating: 5 Reviewed By: Unknown