• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιανουαρίου 05, 2014

  Συγκρότηση σε σώμα της Ένωσης Εικαστικών Καλλιτεχνών Λαυρεωτικής «ΊΡΙΣ»  Η ένωσή μας ιδρύθηκε τους τελευταίους μήνες με πρωτοβουλία κάποιων καλλιτεχνών που είχαν πάντα σαν όραμά τους να υπάρξει μία ενωμένη ομάδα εικαστικών που θα ενεργεί από κοινού βασιζόμενη στην ανιδιοτέλεια και στην αγάπη για την τέχνη και τον πολιτισμό.

  Η ομάδα αυτή απαρτίζεται σήμερα από καλλιτέχνες αλλά και φίλους αυτών και μας δίνει ιδιαίτερη χαρά που υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον τόπο που έχουν ακόμη διάθεση και όρεξη, τουλάχιστον μέσα από την τέχνη και τη δημιουργία, να εκφραστούν με τον δικό τους τρόπο ο καθένας και να συμβάλλουν πολιτιστικά είτε εντός είτε εκτός της περιοχής μας.

  Στις πρώτες εκλογές που διεξάχθηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2013 εκλέχθηκαν οι πιο κάτω που αποτελούν και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης:

  Μαρία Αποστόλου, Ηλίας Ζουμάς, Βίκυ Ζαγουρή, Αικατερίνη Ξεφτέρη, Ιωάννης Ανδρομιδάς, Πασχαλιά Μακαρώνη και Αγάπη Ψαρράκη.

  Θα θέλαμε εδώ να ευχαριστήσουμε και τους υπόλοιπους υποψηφίους που συμμετείχαν στις εκλογές αυτές.

  Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο «ΔΙΑΝΘΟΣ» για την πρόταση που μας έκανε να συμμετάσχουμε στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου στις 29/12/2013 και να συμβάλλουμε κι εμείς με τον δικό μας εικαστικό τρόπο στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.

  Η Πρόεδρος

  Μαρία Αποστόλου 

  και το
  Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης


  Item Reviewed: Συγκρότηση σε σώμα της Ένωσης Εικαστικών Καλλιτεχνών Λαυρεωτικής «ΊΡΙΣ» Rating: 5 Reviewed By: forkeratea