• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Φεβρουαρίου 14, 2014

  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ''ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ''


  Πέμπτη, 14.02.2014

  Μωραίνει κύριος....
  (Απάντηση στη “Δημοτική Καινοτομία”)


  Όσοι απόμειναν  στη “Δημοτική Καινοτομία” του κυρίου Λουκά, ξεπέρασαν εαυτούς στην τελευταία τους ανακοίνωση.

  Μέχρι σήμερα, είχαμε συνηθίσει να αμφισβητούν  οικονομικά αποτελέσματα που και οι ίδιοι έχουν ψηφίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, να συμπεριφέρονται λες και η περίοδος 2003-2010 που διαφέντευαν τον τότε Δήμο Λαυρεωτικής δεν υπήρξε ποτέ και να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια.


  Δεν περιμέναμε όμως ποτέ, να φτάσουν στο σημείο να ετεροχρονίζουν γεγονότα για να πετύχουν το σκοπό τους.

  Τους πληροφορούμε, γιατί όπως φαίνεται δεν πρόκειται ποτέ να μάθουν την Κερατέα, ότι το συγκρότημα του 4ου Δημοτικού Σχολείου, 4ου Νηπιαγωγείου και Κλειστού Γυμναστηρίου θεμελιώθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2010. Είναι λοιπόν αδύνατο να εγκαινιάστηκε ένα χρόνο πριν, το Φεβρουάριο του 2009, όπως ισχυρίζονται στην ανακοίνωσή τους !!

  Σχετικά με το θέμα των απορριμμάτων του ξαναλέμε ότι το θράσος του δεν έχει όρια, να προσπαθεί να κάνει και τον τιμητή, όταν ακόμη δεν έχει εξηγήσει πώς και γιατί βρέθηκε το καλοκαίρι του 2010 στην Κύπρο σαν επίσημος καλεσμένος στα εγκαίνια του εργοστασίου του Μπόμπολα και δεν έχει εμφανιστεί ούτε σε μία από τις δεκάδες δίκες των παιδιών που αγωνίστηκαν με κίνδυνο της ζωής τους για τέσσερις μήνες.


  Για τη Δημοτική Παράταξη «Νέα Εποχή»
  Κωνσταντίνος Χ. Λεβαντής
  Δήμαρχος Λαυρεωτικής
  Διαβάστε σχετικά:
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η υπονόμευση των θεσμών και ο εμπαιγμός των πολιτών αποτελεί πάγια πρακτική της διοίκησης Λεβαντή. Ο απερχόμενος δήμαρχος ενώ από το ν…


  Item Reviewed: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ''ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ'' Rating: 5 Reviewed By: forkeratea