• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Φεβρουαρίου 23, 2014

  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΛΑΥΡΙΟΥ: Για την Φωτεινή Παγκλέ της Επιτροπής Αγώνα Φυλής και για τον Αγώνα των Αγροτών

  Για την Φωτεινή 

  ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ    23-2-2014


  ‘Εφυγε από τη ζωή όρθια, μετά από εγκεφαλικό που έπαθε κατά τη διαπραγμάτευση θεμάτων του αγώνα, η Φωτεινή Παγκλέ, μαχητικό μέλος και εμψυχώτρια της Επιτροπής Αγώνα Φυλής. 

  Τη γνωρίσαμε από κοντά στις κοινές συναντήσεις μας για το πρόβλημα των σκουπιδιών και εκτιμήσαμε την καθαρή της σκέψη και καρδιά, την ανθρωπιά, την ανιδιοτέλεια και αμεσότητα, που τη διέκρινε. Μας συμπαραστάθηκε κατά τον αγώνα μας – ήξερε πως είμαστε σύμμαχοι για ένα καλύτερο αύριο - καθώς και αργότερα, παρακολούθησε Δημοτικά μας συμβούλια, στο Λαύριο, κάνοντας άπειρα χιλιόμετρα από τη Φυλή.
  Σε ένα μάλιστα, το 2013, δέχτηκε τον απαράδεκτο και απάνθρωπο τραμπουκισμό συμπολίτη μας, όταν μοίρασε την κοινή μας διακήρυξη για ενωτικό αγώνα κατά των ΧΥΤΑ και του Περιφερειακού σχεδιασμού( κοινή διακήρυξη επιτροπών αγώνα Κερατέας, Γραμματικού, Φυλής).

  Για τα παιδιά της και όλου του κόσμου τα παιδιά αγωνιζόταν από νέα, από απλή Κλωστουφαντουργός και αργότερα σαν πρόεδρος της Ομοσπονδίας εργατών Κλωστουφαντουργών.

  Ο αγώνας της δεν θα πάει χαμένος. Έχει σημαδέψει το δρόμο που θα συνεχίσουν οι επόμενοι. Έχει το δικαίωμα να μας πει: « Εγώ, τα έδωσα όλα. Εσείς τι κάνετε; »

  Κι έχουμε ΟΛΟΙ την υποχρέωση να απαντήσουμε σωστά. Καλό δρόμο , Φωτεινή. Θα σε θυμόμαστε και θα σε τιμούμε.


  Για τον Αγώνα των Αγροτών

  ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ 23-2-2014
  Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των Αγροτών, απέναντι στις διάχυτες βρώμικες ορέξεις κάποιων, να αλλοτριώσουν και να αλώσουν την αγροτική γη, στην Αττική και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο αγώνας μας κατά του Περιφερειακού Σχεδιασμού για τα απορρίμματα, είναι αλληλένδετος και αλληλέγγυος με τον αγώνα που δίνεται τώρα σε όλη την Ελλάδα, κατά της διάλυσης που μας επιφυλάσσουν, με πάσης φύσεως ρύπους.
   Ο αγώνας των αγροτών, Αττικής και όλης της Ελλάδας, είναι αγώνας επιβίωσης της ίδιας μας της χώρας. Εναντιωνόμαστε στην καταστροφή του πρωτογενή τομέα του τόπου μας, αυτού που μας θρέφει, και καλούμε όλους τους συμπολίτες να δώσουν το παρόν, στις περιοχές τους. Όπλο των «ισχυρών» είναι ο καλλιεργημένος φόβος ότι είναι ανίκητοι. 
  Όπλο δικό μας είναι ότι ξέρουμε πια τα βρώμικα σχέδιά τους, και έχουν ξεσκεπαστεί οι απατηλές  «καλές προθέσεις τους». 
   Ο αγώνας για το κοινό καλό θα νικήσει τα μεγαλοσυμφέροντα των ολίγων. Είναι στο χέρι μας.

  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΛΑΥΡΙΟΥ


  Item Reviewed: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΛΑΥΡΙΟΥ: Για την Φωτεινή Παγκλέ της Επιτροπής Αγώνα Φυλής και για τον Αγώνα των Αγροτών Rating: 5 Reviewed By: forkeratea