• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαρτίου 11, 2014

  Ξεκίνησαν και επίσημα οι διεργασίες για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της Δημοτικής Καινοτομίας

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

  Σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας η ΄΄Δημοτική Καινοτομία΄΄ ξεκίνησε και επίσημα τις διεργασίες για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της νίκης την Κυριακή 9 Μάρτη. Τα στελέχη της παράταξης έδωσαν μαζικά το παρόν σε πείσμα όλων όσων προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στη νικηφόρο πορεία μας. Η επιτυχία αυτής της συνάντησης αποτελεί παρακαταθήκη και για τις επόμενες συναντήσεις που στόχο έχουν η παράταξη να συγκεντρώσει το πιο αξιόμαχο ανθρώπινο δυναμικό με γνώμονα την εντιμότητα, την αγωνιστικότητα, τη διάθεση προσφοράς, και την ευρεία αποδοχή των υποψηφίων στο Δήμο Λαυρεωτικής.


  Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς τόνισε : ΄΄ Η παράταξη ενωμένη και αποφασισμένη προχωρά με συλλογικές διαδικασίες στην οργάνωση ενός ρεαλιστικού σχεδίου ανάπτυξης του Δήμου μας που θα εγγυάται την προσέλκυση επενδύσεων για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με παράλληλη αξιοποίηση κρατικών πόρων για νέα έργα που θα τονώσουν την οικονομία στις τοπικές κοινωνίες και θα δώσει τη δυνατότητα στο Δήμο μας να κάνει ουσιαστική κοινωνική πολιτική.

  Για να γίνουν όλα αυτά πράξη είναι απαραίτητη η συμμετοχή των πλέον ικανών και αξιόπιστων συνδημοτών μας που θα επιφορτιστούν με την εφαρμογή τους. Πολύ σύντομα άλλωστε θα δώσουμε στη δημοσιότητα ένα μεγάλο αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων μας. Παράλληλα απευθύνω κάλεσμα σε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου να ενισχύσουν και να συμμετέχουν σε αυτές τις διεργασίες χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. ΄΄

  Σχετικά με δεικτικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα σε βάρος του δημοτικού συμβούλου, Αντώνη Κωστάλα, με αφορμή συνέντευξή του στην εφημερίδα ΄΄ Ες Λαύριον΄΄ο Δημήτρης Λουκάς υπογράμμισε με νόημα : ΄΄Η λάσπη επιστρέφεται στους αποστολείς της. Δεν μας αγγίζει απεναντίας χαλυβδώνει την ενότητα μας. Δηλώνω ξεκάθαρα και προς κάθε κατεύθυνση η παράταξη θα προχωρήσει ενωμένη στις εκλογές, αξιοποιώντας την εμπειρία των παλαιών στελεχών, την αποφασιστικότητα των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων, αλλά και την ορμή και τη φρεσκάδα των νέων συνυποψηφίων.

  Δόλιες κινήσεις και ανάρμοστες συμπεριφορές που προσβάλλουν τον πολιτικό μας πολιτισμό και επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα τεχνητό κλίμα πόλωσης, τις θεωρώ απαράδεκτες και  αυτονόητα δεν απηχούν στο ελάχιστο τη θέση της παράταξής μας.

  Κοινός αντίπαλος μας είναι η αδράνεια και η ανικανότητα της απερχόμενης διοίκησης, η εγκατάλειψη του Δήμου μας και των συνδημοτών μας μέσα στις πιο κρίσιμες στιγμές. Με αυτόν θα αναμετρηθούμε στις προσεχείς εκλογές, ώστε ο Δήμος Λαυρεωτικής να αποκτήσει το όραμα και τη διοίκηση που  αξίζουν στον τόπο μας και στους δημότες μας΄΄.
                                                                                             
                                                                                             Από το Γραφείο τύπου
                                                                                        της Δημοτικής Καινοτομίας

                                                                                           Λαυρεωτική   10.3.2014  Item Reviewed: Ξεκίνησαν και επίσημα οι διεργασίες για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της Δημοτικής Καινοτομίας Rating: 5 Reviewed By: forkeratea