• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαρτίου 18, 2014

  Ανακοίνωση Δημοτικής Καινοτομίας για τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης της Μαρίας Κουμπλή

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Η Μαρία Κουμπλή εδώ και καιρό είχε επιλέξει να κινείται εκτός παράταξης. Στο πλαίσιο αυτό η δήλωση ανεξαρτητοποίησής της είναι προσχεδιασμένη και τυπική. Φυσικά και είναι ελεύθερη να επιλέξει με βάση τις αρχές της, το δρόμο με τον οποίο θα συνεχίσει να ασχολείται με τα κοινά.


  Η ψήφος όμως των πολιτών, οι οποίοι την τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους δεν είναι μόνον προσωποπαγής, αλλά εντάσσεται στο πλαίσιο μιας συγκεκριμένης παράταξης, της Δημοτικής Καινοτομίας. Το ήθος λοιπόν το οποίο επικαλείται επιβάλλει να παραδώσει την έδρα της στην παράταξη.

  Άλλωστε το χρονικό διάστημα που απομένει έως τις εκλογές είναι τόσο μικρό, που η παραίτησή της θα είχε μόνο σημειολογικό χαρακτήρα : το χαρακτήρα του πολιτικού πολιτισμού τον οποίο επίσης επικαλείται.


  Λαυρεωτική 18/3/2014

   Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Καινοτομίας
  Δημήτρης Λουκάς


  Διαβάστε σχετικα:
  ΠΡΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ κα ΑΡΕΤΟΥΣΑΣ ΜΑΚΡΗΚΟΙΝ.: ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΛΑΥΡΙΟ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε, Με την επιστολή μου αυτή, σας δηλώ…  Item Reviewed: Ανακοίνωση Δημοτικής Καινοτομίας για τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης της Μαρίας Κουμπλή Rating: 5 Reviewed By: Unknown