• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαρτίου 07, 2014

  Προσφορά φαρμάκων στο Κέντρο Προσωρινής Διαμονής Αλλοδαπών Αιτούντων Άσυλο στο Λαύριο

  Μεγάλη ποσότητα φαρμάκων πρόσφερε το Κοινωνικό Φαρμακείο Περιστερίου στο Κέντρο Προσωρινής Διαμονής Αλλοδαπών Αιτούντων Άσυλο, που εδρεύει στο Λαύριο Αττικής. Σκοπός αυτής της προσφοράς είναι η αξιοποίηση των συγκεκριμένων φαρμάκων από τους ανθρώπους που φιλοξενούνται στο Κέντρο και τα έχουν άμεση ανάγκη.

  Το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης θα στηρίζει πάντοτε δράσεις που στοχεύουν στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας και προωθούν την έννοια της αλληλεγγύης.


  Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

  Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr


  http://www.attikipress.gr/


  Item Reviewed: Προσφορά φαρμάκων στο Κέντρο Προσωρινής Διαμονής Αλλοδαπών Αιτούντων Άσυλο στο Λαύριο Rating: 5 Reviewed By: forkeratea