• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Απριλίου 23, 2014

  Η παρουσία του Παύλου Χαϊκάλη στις εκδηλώσεις μνήμης της 22-04-2014 στο Άπαρτο Κάστρο Κερατέας

  Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Παύλος Χαϊκάλης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Τομέα Ανατολικής Αττικής Ζαχαρία Πελέκη και τους τοπικούς Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, παραβρέθηκε την την Τρίτη, 22-04-2013, στις εκδηλώσεις μνήμης για τα τρία χρόνια αποχώρησης των δυνάμεων κατοχής από την Κερατέα στο Άπαρτο Κάστρο. 

  Η συγκέντρωση χαρακτηρίστηκε από το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου για τις απόψεις και προτάσεις του Συνδυασμού «Αττική – Συμμέτοχοι στο Αύριο». Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης άκουσε τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των Αγωνιστών της Κερατέας και απάντησε σε πλειάδα ερωτήσεων σε ειλικρινή και ανοιχτό διάλογο. 

  Στόχος της νέας Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής υπό τον Παύλο Χαϊκάλη είναι η επαναφορά της εμπιστοσύνης των Πολιτών της Αττικής στην Περιφερειακή Διοίκηση, η οποία δεσμεύεται στο πρόγραμμά της να αποτελεί στυλοβάτη και στήριγμα των συμφερόντων των τοπικών κοινωνιών. 

  Για το λόγο αυτό ο Παύλος Χαϊκάλης για άλλη μία φορά επιβεβαίωσε – μεταξύ άλλων την προγραμματική δέσμευση του Συνδυασμού «Αττική – Συμμέτοχοι στο Αύριο» για τακτικές δημόσιες συνελεύσεις για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων με τη συνδρομή και στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

  Για να γίνει η Ανατροπή και να απαλλαχθεί η Περιφέρεια Αττικής μίας και για πάντα από τα κακώς κείμενα του παρελθόντος απαιτούνται νέες ιδέες από ανθρώπους που έχουν τη θέληση να τις φέρουν εις πέρας. Ο Συνδυασμός «Αττική – Συμμέτοχοι στο Αύριο» του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Παύλου Χαϊκάλη δεσμεύεται ότι θα αγωνιστεί για το συμφέρον των τοπικών κοινωνιών χωρίς υπαναχωρήσεις και συμβιβασμούς.


  Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
  ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗΣ  Item Reviewed: Η παρουσία του Παύλου Χαϊκάλη στις εκδηλώσεις μνήμης της 22-04-2014 στο Άπαρτο Κάστρο Κερατέας Rating: 5 Reviewed By: forkeratea