• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαΐου 29, 2014

  Σαββατοκύριακο γεμάτο με αθλητικά δρώμενα για τον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ        Άλλο ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο με αθλητικά δρώμενα για τον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ .

     Το Αγωνιστικό τμήμα ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ με προπονητές Χριστοφίδη Μάριο , Μαστρογιαννοπούλου Μαρία και Σπυριδή Γεώργιο θα συμμετάσχει με τις αθλήτρίες ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΓΚΥ , ΟΡΦΑΝΟΥ ΚΑΤΙΑΛΕΝΑ, ΣΙΟΥΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ , ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ και τον αθλητή ΟΡΦΑΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟ στους Διασυλλογικούς  Αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής της Α.Ε.Σ.Γ.Α. στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Πέραμο.


   Το Αγωνιστικό τμήμα ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ  με προπονήτριες την Ντασιώτη Ιωάννα και την Τσαπλαρή Δήμητρα  θα συμμετάσχει  στη Τελική Φάση  Ρυθμικής Γυμνστικής Γ κατηγορία  με τις  αθλήτριες  ΠΑΡΑΒΑΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ,  ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ ΖΩΗ και ΣΙΟΥΤΗ ΟΛΓΑ. Οι  αγώνες θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Χωριό Θρακομακεδώνων .

    Το Αγωνιστικό τμήμα BADMINTON του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου με τους αθλητές : ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟ , ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟ , ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΝΑΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟ ΑΛΚΥΝΟΟ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ και ΣΤΡΑΤΗ ΜΠΕΤΥΑΝΝΑ θα συμμετάσχουν στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗΣ στην κατηγορία U11 , στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου.

    Το μεγάλο τμήμα του μαζικού της Ρυθμικής Γυμναστική με 16 αθλήτριες  και προπονήτρια την Τσαπλαρή Δήμητρα  θα συμμετάσχει στη Γυμναστράδα της Αναβύσσου με τίτλο << BURLESQUE >> και το μαζικό τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής με προπονητή τον Σπυριδή Γιώργο θα συμμετάσχει με 34 αθλητές /τριες  στο 24ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλούς Δήμου Ηρακλείου.  

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ !!!!  ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

  Item Reviewed: Σαββατοκύριακο γεμάτο με αθλητικά δρώμενα για τον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ Rating: 5 Reviewed By: forkeratea