• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Σεπτεμβρίου 03, 2014

  Μήνυμα Δημάρχου Λαυρεωτικής κ. Δημήτρη Λουκά, για τους επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.


  Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήριά μου σε όλους τους μαθητές του Δήμου Λαυρεωτικής, για τη θέληση και τη προσπάθεια τους να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

  Όσοι από τους μαθητές, πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, εύχομαι να χαρούν την επιτυχία τους και να ζήσουν δημιουργική και εποικοδομητική φοιτητική ζωή.  Όσοι δεν τα κατάφεραν με την πρώτη προσπάθεια, αξίζει να ξαναπροσπαθήσουν, αλλά και να γνωρίζουν ότι η ζωή είναι γεμάτη εναλλακτικές επιλογές και ευκαιρίες που περιμένουν τους νέους να τις αδράξουν .

  Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για όλα τα παιδιά μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων του δήμου μας, γιατί με τις προσπάθειες τους μας γεμίζουν αισιοδοξία, σε μία δύσκολη περίοδο για όλους μας.

  Εύχομαι καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία στο νέο σας ξεκίνημα.

  Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής

  Δημήτρης Λουκάς


  Διαβάστε σχετικά:
  Πανελλήνιες 2014 - Όλοι οι επιτυχόντες Κερατέας και Λαυρίου Πανελλήνιες 2014 - Όλοι οι επιτυχόντες Κερατέας και Λαυρίου
  Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στις ανώτερες και ανώτατες σχολές, μία επίπονη και μακρόχρονη προσπάθεια έφθασε στο τέλος της, ολοκληρώνετα…


  Item Reviewed: Μήνυμα Δημάρχου Λαυρεωτικής κ. Δημήτρη Λουκά, για τους επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Rating: 5 Reviewed By: forkeratea