• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Σεπτεμβρίου 28, 2014

  Πλήθος κόσμου στην αγωνιστική συναυλία στην Ιερισσό  «Και να που ήρθε η ώρα να σμίξουμε γι΄ άλλη μια φορά. Αυτοί που ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο. Αυτοί που πιστεύουμε στην αλληλεγγύη και τους κοινούς αγώνες»: Με μεγάλη επιτυχία έγινε το βράδυ του Σαββάτου η συναυλία με τον Γιάννη Αγγελάκα, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου & την Ματούλα Ζαμάνη, τον Παύλο Παυλίδη & τους B-MOVIES, και τους εκλεκτούς μουσικούς τους.


  Με καλό καιρό, με κόσμο από ολόκληρη την χώρα, με πληρότητα στα τουριστικά καταλύματα και με γεμάτα τα λεωφορεία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη αγωνιστική συναυλία στην πλατεία της Ιερισσού.

  Κόσμος από όλα τα χωριά του αγώνα της Χαλκιδικής βρέθηκαν από νωρίς εκεί, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι κόσμος που είχε καταφτάσει στην περιοχή φιλοξενήθηκε μέχρι και στον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού, καθώς σπίτια και καταλύματα είχαν ήδη γεμίσει.

  Τη συναυλία μετέδωσε ζωντανά η τηλεόραση της ελεύθερης αγωνιζόμενης ΕΡΤ3. Στην συναυλία συμμετείχαν εθελοντικά οι καλλιτέχνες Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Ματούλα Ζαμάνη, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Παύλος Παυλίδης και οι B Movies και ο Γιάννης Αγγελάκας, αλλά και οι μουσικοί τους.

  Η συναυλία αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη ότι οι αγωνιστές της Χαλκιδικής δεν λυγίζουν ούτε με την καταστολή αλλά ούτε με την αδιαφορία της πολιτείας απέναντι στις ζωές τους και μιας κυβέρνησης που αντί να προστατεύει το περιβάλλον νομοθετεί εδώ και μήνες υπέρ της διευκόλυνσης της Ελντοράντο να καταστρέφει ασύστολα.

  Πηγή: alterthess.gr


  Διαβάστε σχετικά:

  Μεγάλη Συναυλία στην Ιερισσό (27 Σεπτ.) - ''Τραγουδάμε για να σώσουμε, αδερφέ μου, έναν τόποΜεγάλη Συναυλία στην Ιερισσό (27 Σεπτ.) - ''Τραγουδάμε για να σώσουμε, αδερφέ μου, έναν τόπο
  Και να που ήρθε η ώρα να σμίξουμε γι΄ άλλη μια φορά. Αυτοί που ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο. Αυτοί που πιστεύουμε στην αλληλεγγύη και τους κοινούς αγώνες. Στον πολύχρονο αγώνα ενάντια στις κατασ…


  Item Reviewed: Πλήθος κόσμου στην αγωνιστική συναυλία στην Ιερισσό Rating: 5 Reviewed By: forkeratea