• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Οκτωβρίου 02, 2014

  Δελτίο Τύπου: Η Παιδική – Νεανική Χορωδία του Δήμου μας στο Ηρώδειο με τη Λαϊκή ορχήστρα ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
   Μια μαγευτική βραδιά στο Ωδείο του Ηρωδείου χάρισε χτες η Παιδική – Νεανική χορωδία του Δήμου Λαυρεωτικής στους χιλιάδες θεατές, που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Λαικής Ορχήστρας ΄΄ Μίκης Θεοδωράκης΄΄ και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

  Η βραδιά κύλησε με τραγούδια από τους κύκλους τραγουδιών που έχουν αφήσει το στίγμα τους, όπως Άξιον Εστί, Τα τραγούδια του Αντρέα, Τα τραγούδια του Αγώνα, καθώς και από τη δισκογραφική συνεργασία του Μίκη Θεοδωράκη με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

   
  Ιδιαίτερο κλίμα αλλά και συγκίνηση δημιούργησε η συμμετοχή της χορωδίας μας, η οποία εξέπληξε με την αρτιότητά της. Χαρακτηριστικό το τέλος της συναυλίας, όπου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έγινε ένα με τη χορωδία μας, ενώ το κοινό τους αποθέωσε.

  Τα παιδιά, οι νέοι και οι νέες της χορωδίας, καθώς και ο μαέστρος μας Ευτύχης  Ζαρμπ, έκαναν τη Λαυρεωτική για άλλη μια φορά υπερήφανη.


                                                                                      Από το Γραφείο Δημάρχου  Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα   http://hpolhmas.com/


  Item Reviewed: Δελτίο Τύπου: Η Παιδική – Νεανική Χορωδία του Δήμου μας στο Ηρώδειο με τη Λαϊκή ορχήστρα ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου Rating: 5 Reviewed By: forkeratea