• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Δεκεμβρίου 14, 2014

  Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Πλατεία Λαυρίου


  Εκατοντάδες πολίτες έδωσαν το παρών στην Εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική πλατεία Λαυρίου, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Λαυρεωτικής και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» το απόγευμα του Σαββάτου.
  Από νωρίς οι Πολιτιστικοί σύλλογοι του Λαυρίου είχαν στήσει τους πάγκους τους με τα πλούσια παραδοσιακά εδέσματα και γλυκίσματα για να κεράσουν τον κόσμο. Οι σύλλογοι που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν:

  O Σύλλογος Θηραίων Λαυρεωτικής, ο Σύλλογος Πελοποννησίων, ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Λαυρίου, ο Σύλλογος Μικρασιατών Λαυρίου, ο Σύλλογος Κρητών Λαυρίου η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ, Ο Σύλλογος Ποντίων Λαυρίου ο Μιθριδάτης και ο Σύλλογος Μακεδόνων ο Μέγας Αλέξανδρος.

  Οι μικροί φίλοι που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση διασκέδασαν με διασκεδαστές (animateur) και έλαβαν δώρα και γλυκίσματα σε διαγωνισμούς χορού και τραγουδιού που πραγματοποιήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με ήρωες κινουμένων σχεδίων.


  Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Δημήτρης Λουκάς, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» κος Αντώνης Μακρυωνίτης, ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής κος Ιωάννης Αδάμης, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Λαυρεωτικής κ.κ Δημήτρης Δράκος, Ιωάννης Συρίγος, η Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Λαυρίου Αλίκη Σπύρου καθώς και οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων.

  Την γιορτινή νότα στην εκδήλωση χάρισαν η Δημοτική Φιλαρμονική Λαυρίου και ηΧορωδία Λαυρίου οι οποίοι έπαιξαν και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια πριν και μετά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

  Το σύνθημα για την φωταγώγηση του Δέντρου έδωσε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Δημήτρης Λουκάς, ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους Χρόνια Πολλά, τόνισε πως σε αυτές τις δύσκολες μέρες κανένας πολίτης της Λαυρεωτικής δεν θα μείνει μόνος στην κρίση και θα έχει πάντα συμπαραστάτη του τον Δήμο Λαυρεωτικής.

  Ακολούθησε αντίστροφη μέτρηση και δόθηκε το σύνθημα για την φωταγώγηση του Δέντρου και ο ουρανός του Λαυρίου στην Κεντρική Πλατεία έγινε μέρα, από τα δεκάδες πυροτεχνήματα που εκτοξεύθηκαν στο ουρανό.

  Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής στην συνέχεια επισκέφθηκε όλους του Πολιτιστικούς Συλλόγους που συμμετείχαν στην εκδήλωση και εκτός από τα κεράσματα που δέχτηκε, φωτογραφήθηκε μαζί με τους εκπροσώπους των συλλόγων, ευχαριστώντας τους προσωπικά έναν έναν για την πολύτιμη συμβολή τους στην εκδήλωση.

  Να υπενθυμίσουμε πως φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα πραγματοποιηθεί και στην ΠΟΛΗ της Κερατέας, το απόγευμα της Κυριακής 14 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Κερατέας από τις 17: 00 έως τις 20: 30 επίσης με την συμβολή Πολιτιστικών Συλλόγων Κερατέας και της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

  Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές σε όλους.

  Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες : Άρης Αρίφογλου.
  Item Reviewed: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Πλατεία Λαυρίου Rating: 5 Reviewed By: forkeratea