• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιανουαρίου 29, 2015

  Δωρεάν Μαστογραφίες σε ασθενείς οικονομικά γυναίκες από το δήμο Λαυρεωτικής

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Δωρεάν Μαστογραφίες σε ασθενείς οικονομικά γυναίκες.
   O Δήμος μας συμμετέχει στο πρόγραμμα που προσφέρει το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και ο Σύλλογος Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι». Συνεργάζεται για την παροχή δωρεάν μαστογραφιών σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες.


   Στο πλαίσιο αυτό, οι ενδιαφερόμενες γυναίκες του Δήμου μας, θα έχουν τη δυνατότητα, μέσω του Συλλόγου κάθε Πέμπτη και Παρασκευή (ώρα προσέλευσης 09.00πμ στο Κέντρο Μαστού, Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια) να εξετάζονται στον ειδικό ψηφιακό μαστογράφo του . Τη διασφάλιση ότι οι προς εξέταση γυναίκες ανήκουν πράγματι στις ευπαθείς και ευάλωτες αυτές ομάδες πληθυσμού, αναλαμβάνουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

   Οι γυναίκες που θα εξετασθούν πρέπει να είναι 40 – 69 ετών και να εμπίπτουν στα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια που απαιτούνται για τις ευπαθείς ομάδες, δηλαδή άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες.

   Οι γυναίκες την ημέρα της εξέτασης θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ τους και ΠΑΛΙΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ (εάν έχουν).
   Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενες γυναίκες οικονομικά ευπαθών ομάδων του Δήμου μας μπορούν να ενημερωθούν και για τους τοπικούς παρόχους για δωρεάν μαστογραφίες μέσω του νέου θεσμού των ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Λαυρεωτικής, στις εξής διευθύνσεις:

   Για την Κερατέα: λεωφ. Αθηνών-Σουνίου 37, Κερατέα, ' 2299320235
  Για το Λαύριο:  Αθηνάς 29, Λαύριο,  2292026003

                                  Από το Γραφείο Τύπου


  Item Reviewed: Δωρεάν Μαστογραφίες σε ασθενείς οικονομικά γυναίκες από το δήμο Λαυρεωτικής Rating: 5 Reviewed By: forkeratea