• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Απριλίου 22, 2015

  Οι αθλητές BADMINTON του Λαυρίου, Στρατής Νικηφόρος και Στρατή Μπέττυ Άννα θα παραστούν στο διεθνές τουρνουά Hellas Junior/Youth international

  Στις 23-26 Απριλίου θα πραγματοποιηθει στο Σιδηρόκαστρο το Hellas Junior / Youth international και στις 30-3-15 το Hellas international όπου θα παραστούν αθλητές και αθλήτριες από την Ευρώπη αλλά και από όλο τον κόσμο.

  Με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας θα αγωνιστούν οι καλύτεροι αθλητές της χώρας διεκδικώντας ένα τίτλο σε αυτό το πολύ δύσκολο τουρνουά. 

  Ανάμεσα τους και 2 αθλητές του μπαντμιντον του Ομίλου Αντισφαιρισης Λαυρίου, ο Στρατής Νικηφόρος και η Στρατη Μπεττυ Άννα,οι οποίοι ελπίζουν να κατακτήσουν πέρα από το χρηματικό έπαθλο, μια θέση ανταξια της πολύχρονης προσπάθειας τους και να τιμήσουν όχι μόνο το Λαύριο, αλλά και όλη την Ελλάδα.

  Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία καθώς και μόνο η συμμετοχή σε αυτό το τουρνουά προικίζει τα δύο αδέλφια με αγωνιστική εμπειρία και χαρίζει στη μικρή μας πόλη αίσθημα μεγαλοπρεπειας!  Item Reviewed: Οι αθλητές BADMINTON του Λαυρίου, Στρατής Νικηφόρος και Στρατή Μπέττυ Άννα θα παραστούν στο διεθνές τουρνουά Hellas Junior/Youth international Rating: 5 Reviewed By: forkeratea