• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαΐου 02, 2015

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

  Λαύριο 1-5-2015

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

  Με μαζική συμμετοχή εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων και μεταναστών πραγματοποιήθηκε η φετινή απεργιακή συγκέντρωση της πρωτομαγιάς στο Λαύριο. Στην συγκέντρωση έγιναν παρεμβάσεις από τους πρόσφυγες του κέντρου αιτούντων πολιτικού ασύλου Λαυρίου, από την ομάδα γυναικών της ΟΓΕ, από τον αντιπρόεδρο του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων, από την ΠΑΣΕΒΕ και το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου.

  Μετά το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης όπου κυριάρχησαν τα συνθήματα «κόκκινη πρωτομαγιά, πρωτοπόρα εργατιά» «Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, νόμος είναι το δίκιο του εργάτη» «Εργάτη μπορείς και αν το καταλάβεις θα γίνεις ο κυρίαρχος του πλούτου που παράγεις». Μαζική συμμετοχή, είχε η συγκέντρωση από νέους εργαζόμενους, μέλη του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων που πρόσφατα είχε εκλογές με σημαντική αύξηση των ψηφισάντων. Οι εκδηλώσεις της πρωτομαγιάς συνεχίζονται αύριο Σάββατο με προβολή ντοκιμαντέρ και αρχειακού υλικού 8:30μμ στο Εργατικό Κέντρο Λαυρίου.
  Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ  Item Reviewed: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ Rating: 5 Reviewed By: forkeratea