• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιουνίου 25, 2015

  Ο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» γιόρτασε τα 25 χρόνια προσφοράς του στην παράδοση μας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

  Ο Λαογραφικός Σύλλογος Κερατέας «ΑΠΟΛΛΩΝ» με απόλυτο σεβασμό στα ήθη και έθιμα, γιόρτασε φέτος τα 25 χρόνια προσφοράς του στην παράδοση μας, πραγματοποιώντας την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 την ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση του στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικoύ Σχολείου Κερατέας. Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι ορχήστρες των Παναγιώτη Λάλεζα και Αντώνη Μαρτσάκη που με το κέφι τους και την αγάπη τους για την παράδοση στήριξαν τους χορευτές μας και ξεσήκωσαν τον κόσμο.  Ευχαριστούμε θερμά το δήμαρχο κ. Λουκά Δημήτριο ,τους δημοτικούς συμβούλους  και εκπροσώπους της αντιπολίτευσης και ελπίζοντας  να σας έχουμε πάντα κοντά μας, συνοδοιπόρους μας στις προσπάθειές μας.
  Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ «Θορικός» κ. Αντώνη Μακριωνίτη για την πολύτιμη στήριξη του συλλόγου μας!
  Επίσης κοντά μας παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας, ο κ.Παπαθανασίου Ευάγγελος,οι κ.Ανάργυρος και κ. Κων/νος Κατσίκης, η κ.Έλμα Δόγκα ,ο κ.Αθανάσιος Μαρτίνος και Adama cafe χορηγοί της εκδήλωσης. Τους ευχαριστούμε που πάντα βρίσκονται κοντά μας και στηρίζουν με τις χορηγίες τους την προσπάθειά μας!
  Ευχαριστούμε τον κόσμο που όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, μας τίμησε με την παρουσία του ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά μας και εμψύχωσε με το ζεστό του χειροκρότημα τους χορευτές μας!
  Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη-χορευτές μας για την αξιοπρεπέστατη χορευτική τους απόδοση αλλά και το Δ.Σ του συλλόγου μας για την προσπάθεια που κατέβαλλε στην όλη προετοιμασία για την διοργάνωση αυτής της υπέροχης βραδιάς!
  Ευχαριστούμε θερμά τους χοροδιδάσκαλους του συλλόγου μας  κα Μαρίνα Χριστοφάκη και κ.Χρήστο Τόλια, οι οποίοι πιστοί στις παραδόσεις και ακούραστοι, δούλεψαν όλο το χρόνο με μεράκι και αγάπη προκειμένου να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η φετινή μας παράσταση.
  Ευχαριστούμε τέλος τον διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας κ. Δημήτρη  Λακαφώση για την ευγενική παραχώρηση του χώρου αλλά και την άψογη συνεργασία.
  Υποσχόμενοι να πλαισιώσουμε και άλλες εκδηλώσεις με τα δικά μας χρώματα της παράδοσης!
  Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!


  Item Reviewed: Ο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» γιόρτασε τα 25 χρόνια προσφοράς του στην παράδοση μας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) Rating: 5 Reviewed By: forkeratea