• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιουνίου 29, 2015

  Σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου για τον Ελληνικό τουρισμό. Ραγδαίες πολιτικές - κοινωνικές εξελίξεις στην Ελλάδα

  Ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολιάζει και εξηγεί τι πραγματικά συμβαίνει με τη διαπραγμάτευση και τι ακριβώς επιδιώκουν Τρόικα Εσωτερικού & Εξωτερικού.

  «Είναι φανερό ότι ο Σόιμπλε έχει τέτοιο μένος εναντίον της Ελλάδας που κάθε του δήλωση για τη χώρα μας είναι γεμάτη ειρωνεία», σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο του Star και πρόσθεσε:


  «Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι μεταφέρουν και τα ξενοδοχεία στο 23%. Δηλαδή είναι απροκάλυπτα πια εναντίον του ελληνικού τουρισμού. Προσπαθούν να ευνοήσουν τις ανταγωνίστριες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου και τη γειτονική Τουρκία, η οποία έχει επίσης πολύ χαμηλό ΦΠΑ και στην εστίαση και στα ξενοδοχεία. Λοιπόν εγώ έχω να κάνω μία πρόταση προς την Ευρώπη, μία πρόταση προς το Eurogroup, μην αναλώνονται στο να ανεβάζουν συνεχώς τον συντελεστή του ΦΠΑ για την εστίαση και τα ξενοδοχεία, ας εκδώσουν μια απαγόρευση, μια ταξιδιωτική οδηγία, ας πουν ανοιχτά δεν θέλουμε να πηγαίνετε στην Ελλάδα, δεν θέλουμε να αγοράζετε ελληνικά φάρμακα, δεν θέλουμε να πηγαίνετε σε ελληνικά ξενοδοχεία, δεν θέλουμε να τρώτε σε ελληνικά εστιατόρια.

  Δείτε το σχόλιο του εκδότη της Realnews, Ν. Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
  Ραγδαίες πολιτικές - κοινωνικές εξελίξεις στην Ελλάδα

  Ραγδαίες είναι οι πολιτικές-κοινωνικές εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι οι τράπεζες θα μείνουν κλειστές για μία εβδομάδα και η οικονομία θα "παγώσει" μέχρι το δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής, υπάρχουν πληροφορίες για νέες επαφές με την Ευρώπη.

  O Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε, πριν από λίγη ώρα, στο Twitter, πως γίνονται κινήσεις τις τελευταίες ώρες, ώστε να κλείσει το χάσμα και να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους! Μάλιστα, σημειώνει ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν το επόμενο 48ωρο, καθώς θυμίζουμε ότι το βράδυ της Τρίτης εκπνέει το υπάρχον πρόγραμμα.

   Ο έγκριτος δημοσιογράφος έγραψε:

  "Τις τελευταίες ώρες γίνονται στο παρασκήνιο σοβαρές προσπάθειες να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους. Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο".
  Item Reviewed: Σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου για τον Ελληνικό τουρισμό. Ραγδαίες πολιτικές - κοινωνικές εξελίξεις στην Ελλάδα Rating: 5 Reviewed By: forkeratea