• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιουλίου 29, 2015

  Κεραυνός Κερατέας: Μεγάλη ένταση στη Γ.Σ., καμία οριστική λύση!

  Πηγή: pamebala.gr

  Θύμα όλης αυτής της κατάστασης και της αβεβαιότητας οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και ο φίλαθλος κόσμος του Κεραυνού.


  Ούτε την Τρίτη 28/8 δεν βρέθηκε οριστική λύση σχετικά με το μέλλον του Κεραυνού Κερατέας με αποτέλεσμα όλα τα σενάρια (πλέον) να είναι ανοιχτά!
  Μάλιστα, η ιστορική Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο, καθώς υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα σε ανθρώπους της προηγούμενης διοίκησης (που έχει παραδώσει) και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, ανάμεσα σ' αυτούς και ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς.


  Αφορμή για να ανάψει η... σπίθα και να δημιουργηθεί το κλίμα έντασης ήταν κάποιες οικονομικές, χωρίς η κατάσταση να χρίζει περαιτέρω ανάλυσης αφού ουσιαστικά ήταν εκτός θέματος...

  Άλλωστε, υποτίθεται πως ΑΠΑΝΤΕΣ βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημαρχείου της Κερατέας προκειμένου να βρουν επιτέλους μια λύση για τον Κεραυνό και όχι να... φαγωθούν μεταξύ τους για διαφορές που υπό προϋποθέσεις, αν μιλούσαν ήρεμα, θα έβρισκαν λύση! Δυστυχώς συνέβη το δεύτερο.

  Από εκεί και πέρα, τι βγήκε από τη συγκεκριμένη Συνέλευση πριν υπάρξει ένταση; Έπεσαν κάποιες προτάσεις στο τραπέζι που μένει να δούμε ποιες απ' αυτές είναι υλοποιήσιμες και μέσα στα χρονικά όρια. Εμείς να επισημάνουμε, όμως, για ακόμα μια φορά πως όλα είναι ανοιχτά. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε ΟΛΑ! Από το να μην κατέβει ο Κεραυνός καθόλου στο πρωτάθλημα ή να συμμετάσχει με διοίκηση - ανάγκης στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, μέχρι να βρεθεί κάποια διάδοχη και σταθερή λύση ίσως την επόμενη σεζόν ή μέσα στη χρονιά.

  Επίσης, υπάρχει και το ενδεχόμενο (το οποίο θα εξεταστεί αύριο πιο αναλυτικά) ο Κεραυνός να αλλάξει ΑΦΜ, όνομα, να πάρει άλλο καταστατικό και να αγωνιστεί στη Γ' ΕΠΣΑΝΑ! Αν συμβεί αυτό τότε ο σύλλογος θα απαλλαγεί από τα όποια χρέη έχει, ένα σενάριο πάντως που παρουσιάζει κι αυτό πολλές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες (περισσότερα θα πούμε τις επόμενες ημέρες).

  Αξίζει να σημειώσουμε εδώ πως πράγματι, εάν το τελευταίο σενάριο διαδικασίας του υποβιβασμού και εκκαθάρισης προχωρούσε, υπήρχαν άνθρωποι που έδειχναν πρόθεση να αναλάβουν διοικητικά τον σύλλογο και μάλιστα με μεγάλες προοπτικές. Ωστόσο, κι αυτοί, αποχώρησαν από τη Γ.Σ. και την αίθουσα την ώρα της έντασης. Φυσικά παραμένει άγνωστο αν εξακολουθούν, μετά τα όσα είδαν να ενδιαφέρονται.

  Για να το κλείσουμε, επειδή θύματα όλης αυτής της κατάστασης δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τον φίλαθλο κόσμο και τον ίδιο τον σύλλογο, αξίζει να πούμε ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στους ποδοσφαιριστές – ήρωες του Κεραυνού, για την στάση που κράτησαν!

  Και αυτό δεν το λέμε για να ''γλείψουμε'' κάποιον ή οτιδήποτε άλλο τέτοιο. Το λέμε διότι όταν τέθηκε στους ποδοσφαιριστές το εξής ερώτημα ''εσείς τι λέτε για το ενδεχόμενο να πέσει η ομάδα στη Γ' ΕΠΣΑΝΑ και να αλλάξει καταστατικό, έχετε αντίρρηση; Θα μείνετε ή θα φύγετε;''


  Η απάντηση τους ήταν ''εμείς αγαπάμε τον Κεραυνό, το έχουμε πει, θα τον ακολουθήσουμε είτε παίζει στην Α' ΕΠΣΑΝΑ είτε στη Γ'...''. Η απάντηση τους αποστομωτική. Ίσως αν όλοι μέσα στην αίθουσα σκέφτονταν στο ελάχιστο όπως οι ποδοσφαιριστές, με την ίδια αγάπη για τον Κεραυνό, σήμερα να είχαμε λύση...
  ΚΕΡΑΥΝΟΣ: ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

  Πηγή: neaepsana.blogspot.gr

  Θλιβερές εξελίξεις στον Κεραυνό Κερατέας! Η συγκέντρωση – Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε ο δήμαρχος κ. Λουκάς, το βράδυ της Τρίτης 28/7, κατέληξε σε σύγκρουση απόψεων και ακραίες προσεγγίσεις από τους παρισταμένους, που δεν έδωσαν κανένα αποτέλεσμα και οδηγούν την ομάδα στα όρια της καταστροφής…

  Το πιθανότερο πλέον, είναι να δημιουργηθεί μια τυπική διοίκηση και να λειτουργήσει προσωρινά ο σύλλογος υπό την αιγίδα του δήμου Λαυρεωτικής, με ελάχιστες προϋποθέσεις, μέχρι να βρεθεί κάποια μονιμότερη λύση.

  Η ιστορική Γενική Συνέλευση, ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο, δεδομένου ότι δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση.

  Στην διάρκεια της συνεδρίασης, αναφέρθηκε το ενδεχόμενο της λειτουργίας του συλλόγου με νέο ΑΦΜ, αλλαγή ονόματος (τυπικά) και νέου καταστατικού, προκειμένου να αγωνισθεί η ομάδα στην Γ' κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ! Υποστηρίχθηκε ότι μόνον έτσι θα απαλλαγεί ο σύλλογος από τα μεγάλα χρέη που έχει! Αλλά κι αυτό είναι ένα σχέδιο με πολλές δυσκολίες στην υλοποίησή του.

  Λέγεται ότι αν το σενάριο αυτό του υποβιβασμού και της εκκαθάρισης χρεών προχωρήσει, υπάρχει εκδηλωμένο ενδιαφέρον και πρόθεση συγκεκριμένων παραγόντων, να αναλάβουν διοικητικά τον σύλλογο, με προοπτικές δημιουργίας μιας πραγματικά νέας ομάδας με υψηλές βλέψεις. Όμως κι αυτοί, αποχώρησαν απογοητευμένοι από την Γ.Σ. την ώρα της έντασης!

  Πάντως, χαρακτηριστικό της αγάπης που διατηρούν για την ομάδα τους οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, πολλοί από τους οποίους ήταν παρόντες στην Γ.Σ., προέκυψε από την δήλωσή τους: «Εμείς είμαστε με τον Κεραυνό. Το έχουμε πει και θα τον ακολουθήσουμε, στηρίζοντάς τον είτε παίζει στην Α' είτε στην Γ’ ΕΠΣΑΝΑ»!

  Στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου Κερατέας συζητήθηκαν και άλλες προτάσεις, που χρειάζονται χρόνο και ελέγχους ώστε είναι υλοποιήσιμες. Τα χρονικά όρια είναι πολύ περιορισμένα και βιώσιμη λύση δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

  Ο Κεραυνός κινδυνεύει να μην δηλώσει συμμετοχή και να μην παίξει καθόλου η ομάδα του στο πρωτάθλημα! Όλοι πια, περιμένουν πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, μέχρι να βρεθεί μια πιο σταθερή λύση στο πρόβλημα.


  Σημείωση: Τα άρθρα που φιλοξενούνται εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο την άποψη των δημιουργών τους.


  ΣΧΕΤΙΚΑ
  thumbnailΚρίσιμη Γενική Συνέλευση την Τρίτη για το παρόν και το μέλλον του Κεραυνού Κερατέας
  Την Τρίτη 28 Ιουλίου 8μ.μ. στο δημοτικό κατάστημα Κερατέας, θα πραγματοποιηθεί άλλη μία κρίσιμη Γενική Συνέλευση που θα κρίνει το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κεραυνού Κερα  Item Reviewed: Κεραυνός Κερατέας: Μεγάλη ένταση στη Γ.Σ., καμία οριστική λύση! Rating: 5 Reviewed By: forkeratea