• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Αυγούστου 03, 2015

  ΑΠΕ Λαυρεωτική: Ξεκίνημα με όνειρα και στόχο... ένα βήμα παραπάνω


  Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΠΕΛ υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Δεληγιάννη.
  Το Σάββατο (1/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ΑΠΕΛ στο »Π.Βογιατζής»!
  Το κλίμα ήταν ευχάριστο και άπαντες είναι αισιόδοξοι στον σύλλογο πως η Λαυρεωτική μπορεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω σχετικά με την περασμένη χρονιά. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ πως η διοίκηση όχι μόνο διατήρησε τον εξαιρετικό βασικό κορμό αλλά προχώρησε και στην απόκτηση, μέχρι στιγμής, του Βαλεντίνου Γιαχάεβ, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει αφάνταστα την ομάδα μεσοεπιθετικά, αφού είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά, κάτι που φάνηκε και πέρυσι στον Α.Ο. Κορωπίου.
  Σύμφωνα με πληροφορίες, τώρα, η ΑΠΕΛ προχωρά για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και μερικές ακόμα προσθήκες.
  Με αφορμή την πρώτη συγκέντρωση της Λαυρεωτικής το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ επικοινώνησε με τον τεχνικό της Λαυρεωτικής Ανδρέα Δεληγιάννη, ο οποίος να θυμίσουμε πως ανέλαβε πέρυσι την ομάδα και πραγματοποίησε μαζί της μια εντυπωσιακή πορεία. Ο νεαρός κόουτς, λοιπόν, μας είπε πως »Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σχετικά με την περσινή χρονιά. Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα και θεωρώ πως θα πάμε καλά. Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία».
  Εμείς να σημειώσουμε τέλος πως η προετοιμασία της ΑΠΕ Λαυρεωτικής περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις στις 19.00.


  Item Reviewed: ΑΠΕ Λαυρεωτική: Ξεκίνημα με όνειρα και στόχο... ένα βήμα παραπάνω Rating: 5 Reviewed By: forkeratea