• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Σεπτεμβρίου 22, 2015

  50 Υποτροφίες διετούς φοίτησης για οικονομικά ευάλωτους δημότες Αττικής


  Στο πλαίσιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και της σχολής ΣΒΙΕ , ο Δήμος Λαυρεωτικής γνωστοποιεί και καλεί τους ενδιαφερόμενους  να κάνουν την αίτησή τους, ώστε να είναι υποψήφιοι για υποτροφία σπουδών διετούς φοίτησης στην σχολή ΣΒΙΕ.  


  Σε αυτή την πρωτοβουλία ανθρωπιάς, που αφορά 50 πλήρεις υποτροφίες διετούς φοίτησης για οικονομικά ευάλωτους δημότες από όλη την Αττική, ο Δήμος Λαυρεωτικής γίνεται αρωγός και συμμετέχει , προωθώντας στην τελική επιτροπή αξιολόγησης των αιτήσεων όλες τις  υποψηφιότητες των δημοτών του και εγγυάται την χορήγηση μίας (1) τουλάχιστον υποτροφίας , σε οικονομικά αδύναμο δημότη. Επιπλέον, όσοι ενδιαφερόμενοι δεν επιλεγούν για πλήρη υποτροφία, η ΣΒΙΕ θα χορηγήσει αυτόματα 50% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρά τους, προκειμένου να σπουδάσουν το επάγγελμα που επιθυμούν.

  Οι ειδικότητες του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, μεταξύ των οποίων μπορούν να επιλέξουν οι υπότροφοι σπουδαστές είναι οι ακόλουθες:

  Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων (Μικροβιολόγου)
  Βοηθός Νοσηλευτικής Χειρουργείου
  Βοηθός Νοσηλευτικής ΜΕΘ
  Βοηθός Νοσηλευτικής Μαιευτικής
  Βοηθός Ραδιολογίας και Ακτινολογίας
  Βοηθός Φυσικοθεραπείας
  Βοηθός Εργοθεραπείας
  Βοηθός Φαρμακοποιού-Τεχνικός Φαρμάκων και Καλλυντικών
  Βοηθός Οδοντικής Τεχνολογίας
  Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας
  Βοηθός Οπτικής – Οπτομετρίας
  Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
  Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ


  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκτυπώσουν και να συμπληρώσουν την φόρμα  συμμετοχής και να την προσκομίσουν στα γραφεία του Δήμου μας πρωινές ώρες , έως την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, μαζί με τα έγγραφα που δικαιολογούν την οικονομική τους δυσχέρεια (πχ. κάρτα ανεργίας, οικογενειακό εισόδημα, κάρτα πολυτέκνων κ.α.) στην κ. Πρέκκα.


  Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας  Item Reviewed: 50 Υποτροφίες διετούς φοίτησης για οικονομικά ευάλωτους δημότες Αττικής Rating: 5 Reviewed By: forkeratea