• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Σεπτεμβρίου 30, 2015

  Drops of Breath: Παγκόσμια πρεμιέρα της υποβρύχιας παράστασης χορού στο Σούνιο  Στον κήπο του Grecotel Cape Sounio, με φόντο το ναό του Ποσειδώνα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου η παγκόσμια προβολή, σε γιγαντοοθόνη LED, της υποβρύχιας πολυεικαστικής παράστασης «Drops of Breath».


  Οι χορογράφοι Sophie Bulbulyan και Αποστολία Παπαδαμάκη, σε συνεργασία με τη Λία Χαράκη και την πολυεθνική ομάδα τους από 14 χορευτές, μεταξύ αυτών 3 χορευτές ΑΜΕΑ και 3 παιδιά, έκαναν πράξη μία πρωτότυπη ιδέα καλλιτεχνικής έκφρασης. Στόχος της χορευτικής παράστασης που πραγματοποιήθηκε σε βάθος 6μ. από την επιφάνεια της θάλασσας, υπό τους ήχους της υποβλητικής μουσικής του Τρύφωνα Κουτσουρέλη, στο υποθαλάσσιο κυκλικό σκηνικό του Γιώργου Γεωργίου, ήταν να μεταφέρουν ανθρωπιστικά, κοινωνικά και περιβαντολλογικά μηνύματα δίνοντας έμφαση στην ισότητα που έχουν όλοι οι άνθρωποι μέσα στο υγρό στοιχείο.

  Μετά την παράσταση ακολούθησε δεξίωση με μαγευτική θέα το Ναό του Ποσειδώνα στη βεράντα του ξενοδοχείου Grecotel Cape Sounio, όπου το ενθουσιώδες κοινό είχε την δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις με την καλλιτεχνική ομάδα του “Drops of Breath” πάνω στην δημιουργική φαντασία και την αρμονική καλλιτεχνική σύμπραξη των συντελεστών.
  Κος Ι.Τσίχλης Marketing Director Grecotel, κος Π.Τσίκλος Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής, κος Ν. Δασκαλαντωνάκης Πρόεδρος Ομίλου Grecotel, κος Δ.Λουκάς Δήμαρχος Λαυρεωτικής, κος Σ.Μαυραλεξάκης Διευθυντής Cape Sounio


  via


  Item Reviewed: Drops of Breath: Παγκόσμια πρεμιέρα της υποβρύχιας παράστασης χορού στο Σούνιο Rating: 5 Reviewed By: forkeratea