• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Φεβρουαρίου 17, 2016

  Κερατέα – Αμπελόκηποι 1-3. Παραιτήθηκε ο προπονητής της ομάδας της Κερατέας Μιχάλης Αλεξανδρόπουλος


  Η είδηση δεν είναι ότι έχασε η Κερατέα από τους Αμπελόκηπους, αλλά ότι προπονητής της ομάδας δεν πλέον ο Μιχάλης Αλεξανδρόπουλος ο οποίος παραιτήθηκε μετά από τριετή και επιτυχημένη θητεία στην γυναικεία ομάδα των Μεσογείων. Τα μέχρι και χθες στατιστικά της είναι: 1ος γύρος 9Ν-2Η/ 2ος γύρος 2Ν-3Η.

  Στο πάγκο της ομάδας κάθισε για πρώτη φορά ο Νίκος Παπαϊωάννου ο οποίος αποτελεί και την επιλογή της διοίκησης στο πόστο του προπονητή, για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

  Στον αγώνα η ομάδα της Κερατέας παρουσιάστηκε αγνώριστη και μακράν από το γνωστό της αγωνιστικό προφίλ. Κακή υποδοχή και άμυνα, λάθη και κακή ψυχολογία ήταν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της.

  Οι φιλοξενούμενες αν και είχαν χάσει στον πρώτο γύρο με 3-0 έπαιξαν με το γνωστό μαχητικό τους στιλ που χαρακτηρίζεται από την καλή άμυνα. Στην επίθεση αν και χωρίς δυνατό καρφί, πήραν πολλούς πόντους χρησιμοποιώντας έξυπνα πλασέ.

  Τα σετ: 17-25 (22΄), 19-25(25΄), 25-21(24΄), 17-25(25΄)

  ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ(Παπαϊωάννου Ν.)
  Λιέπουρη Ισ., Νταβαρίνου, Λιέπουρη Ειρ., Τσοπάνη(L), Λιούμη, Νταρδή, Μεθενίτη, Πέτση, Πέτση, Αγγελή, Σκυλάκου-Δημητροπούλου, Αθανασίου, Παπαμιχάλη, Γιαννακού(L).

  ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Λιγνός Ν.-Μελετίου Ν.)
  Καλιαφεντάκη, Βασιλείου, Χατζηνικολάου, Βασιλείου, Παπαγιάννη, Κάτρη, Μυλωνά, Κουσαθάνα(L), Βασιλειάδου, Παπαμιχαήλ, Υφαντή-Καττή(L), Παπαδάκη.


  Item Reviewed: Κερατέα – Αμπελόκηποι 1-3. Παραιτήθηκε ο προπονητής της ομάδας της Κερατέας Μιχάλης Αλεξανδρόπουλος Rating: 5 Reviewed By: Unknown