• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Φεβρουαρίου 23, 2016

  Aγρότες Μεσογείων: Δεν μας κάλεσε το Μαξίμου στη συνάντηση, λένε ψέματα  Μόλις 18 ήταν τα μπλόκα που εκπροσωπήθηκαν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Παρά ταύτα, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης διέρρευσε μία λίστα με συνολικά 52 μπλόκα των οποίων εκπρόσωποι υποτίθεται ότι έδωσαν το «παρών» στο Μέγαρο Μαξίμου.

  Ανάμεσα σε αυτά ήταν και των Mεσογείων, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους Μεσογείτες αγρότες οι οποίοι επιμένουν να τηρούν σκληρή γραμμή απέναντι στις κυβερνητικές προθέσεις.

  Μόλις έγινε γνωστή η διαρροή οι αγρότες (μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκου Αγροτών Μεσογείων) προχώρησαν σε κατηγορηματική διάψευση περί συμμετοχής τους στην κλειστή σύσκεψη του Μαξίμου στην οποία αναφέρονται τα εξής:

  «Ως Μπλόκο Μεσογείων διαψεύδουμε κατηγορηματικά την κυβέρνηση, ότι συμμετείχαμε στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα τα αγροτικά μπλόκα που συμμετείχαν στη χθεσινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

  Στο νούμερο 25 των φερόμενων ως συμμετεχόντων, με έκπληξη είδαμε ότι αναφέρεται και το μπλόκο μας. Αυτό είναι ψευδές, αναληθές και ουδέποτε, ούτε κληθήκαμε αλλά και ούτε παραστήκαμε στη συνάντηση αυτή.

  Το κατασκευασμένο και φαύλο επικοινωνιακό παιγνίδι των σκοτεινών μυαλών που το έκαναν για να σπείρουν διχασμό και να προκαλέσουν διάσπαση, δεν περνάει. Τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις, υποδηλώνουν τον πανικό της κυβέρνησης για τα αδιέξοδα που δημιούργησε με τα ψέματά της και παράλληλα αναδεικνύουν την έλλειψη δημοκρατίας στις πράξεις της.

  Ως μπλόκο, είμαστε συντεταγμένοι με την διακήρυξη της Νίκαιας και έχουμε ζητήσει ξεχωριστή συνάντηση με τον πρωθυπουργό, κάτι που ως τώρα δεν έχει απαντηθεί».


  Πηγές:


  Item Reviewed: Aγρότες Μεσογείων: Δεν μας κάλεσε το Μαξίμου στη συνάντηση, λένε ψέματα Rating: 5 Reviewed By: Unknown