• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Φεβρουαρίου 28, 2016

  Έκτακτη σύσκεψη της Περιφέρειας Αττικής για το Προσφυγικό  Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και οι επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Αττικής θα έχουν έκτακτη σύσκεψη τη Δευτέρα με αντικείμενο τις ραγδαίες εξελίξεις στο προσφυγικό ζήτημα.

  Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «η απόφαση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της υπεύθυνης παρέμβασης του Β' βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μπορεί κι οφείλει να έχει στο κρίσιμο ζήτημα της αντιμετώπισης τουπροσφυγικού ζητήματος. Θυμίζεται ότι η Περιφέρεια Αττικής ήταν η πρώτη Περιφέρεια της χώρας, η οποία, ενεργώντας με μια τραγική διορατικότητα, διοργάνωσε δημόσια συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με τη συμμετοχή του αρμόδιου υπουργού καθώς και δημάρχων, για το φλέγον ζήτημα των προσφυγικών ροών».

  «Κατά τη συνάντηση θα εξεταστεί και το σχετικό αίτημα της περιφερειακής συμβούλου, Φωτεινής Βρύνα, για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να συμβάλλει το Περιφερειακό Συμβούλιο σε αυτό το κρίσιμης εθνικής σημασίας ζήτημα» τονίζεται στην ανακοίνωση.

  Πηγή: cnn.gr


  Item Reviewed: Έκτακτη σύσκεψη της Περιφέρειας Αττικής για το Προσφυγικό Rating: 5 Reviewed By: forkeratea