• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Φεβρουαρίου 20, 2016

  Ο Κερατιώτης Οικονομολόγος Γιάννης Ζαρολιάγκης στην νέα διοίκηση στα ΕΛΤΑ


  Ο χρηματιστής και πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου Γιάννης Ζαρολιάγκης αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), ενώ για τη θέση της προέδρου προτείνεται η κα Φρόσω Σταυράκη.


  Ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου Γιάννης Ζαρολιάγκης προτείνεται από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), ενώ για στη θέση της προέδρου τοποθετείται η κα Φρόσω Σταυράκη. 

  Ο Κερατιώτης Γιάννης Ζαρολιάγκης είναι γνώστης των εγχωρίων και  των διεθνών αγορών αφού υπήρξε τραπεζικός διαπραγματευτής για πολλά χρόνια στο dealing room της Commonwealth Bank of Australia. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε στην Nuntius Χρηματιστηριακή και στην συνέχεια Value Capital Χρηματιστηριακή όπου υπήρξε μέτοχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι κάτοχος, πτυχίου του Οικονομικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό (Masters Degree) από το πανεπιστημίου Univercity of New South Wales Sydney Australia.


  Ο Γιάννης Ζαρολιάγκης αποτελεί παράδειγμα εξαιρετικού manager με πληθωρικά προσόντα και εκπληκτικό βιογραφικό. Επίσης, έχει σημαντική εμπειρία σε θέσεις ευθύνης τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό. Στην διάρκεια της παρουσίας του στον Λιμένα Λαυρίου είχε κατορθώσει να αλλάξει την φυσιογνωμία του λιμανιού μεταμορφώνοντάς το σε σύγχρονο κέντρο αναφορικά με την ακτοπλοΐα, την κρουαζιέρα και τον ελλιμενισμό πλοίων. Συνολικά θητεία του στο Λαύριο είχε θεωρηθεί πολύ επιτυχημένη.

  Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του έργο.
  Μπράβο Γιάννη!

   Κείμενο: Σπύρος Παπαθανασίου


  Item Reviewed: Ο Κερατιώτης Οικονομολόγος Γιάννης Ζαρολιάγκης στην νέα διοίκηση στα ΕΛΤΑ Rating: 5 Reviewed By: forkeratea