• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Απριλίου 23, 2016

  Να τα πούμε; Τα λαζαράκια του 2ου Δημοτικού σχολείου Κερατέας μας είπαν τα κάλαντα!


  Για 2η χρονιά, ξεχωριστή εμπειρία για όλους μας ήταν η δράση μας το Σάββατο του Λαζάρου! Είπαμε τα κάλαντα της ημέρας, τα  «Λαζαράκια». 


  Οι μαθητές της Ε' τάξης έγιναν δεκτοί με μια μεγάλη αγκαλιά από τους κατοίκους της Κερατέας, όπου ανάμεσά τους βρίσκαμε και συγγενείς και φίλους.


  Οι μαθητές της Στ', στο πλαίσιο της προσπάθειας "ανοίγουμε το σχολείο μας στην κοινωνία", ξέφυγαν φέτος από τα όρια της αγαπημένης μας Κερατέας και επισκεφθήκαν το άλλο κομμάτι του δήμου μας, το Λαύριο, όπου και έγιναν δεκτοί με αγάπη και επιβραβεύσεις για την αναβίωση του εθίμου, το οποίο κάποιοι δε γνώριζαν.

  Οι στόχοι μας ήταν να αναβιώσουμε το έθιμο με τα κάλαντα του Λαζάρου, να διασκεδάσουμε, αλλά και να βοηθήσουμε στις ανάγκες του σχολείου μας. Αυτή και οι υπόλοιπες δράσεις μας, αγκαλιάζουν το σχολείο μας και κάνουν πιο "πλούσιο" τον χώρο που περνάμε πολλές ώρες της ημέρας και χτίζουμε το μέλλον μας!!!

  Σας ευχαριστούμε θερμά που αγκαλιάσατε τη δράση μας αυτή, ανοίξατε τις πόρτες σας, μας κεράσατε, μας είπατε καλά λόγια, αλλά και γενναιόδωρα στηρίξατε τον κουμπαρά μας.

  Ευχαριστούμε τους γονείς που μας συμπαραστέκονται και είναι αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια, πρώτα απ' όλα με το να μας εμπιστεύονται.

  Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και στη ζωή όλων σας το φως Της!!!!

                                                      Οι μαθητές & οι δασκάλες

                         των Ε' & Στ' τάξεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Κερατέας


  Item Reviewed: Να τα πούμε; Τα λαζαράκια του 2ου Δημοτικού σχολείου Κερατέας μας είπαν τα κάλαντα! Rating: 5 Reviewed By: forkeratea