• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Απριλίου 26, 2016

  Ευχαριστήρια επιστολή του Ν. Στάμου για την εκλογή του ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ


  ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

  Με αίσθημα ευγνωμοσύνης αλλα και βαριας ευθύνης θελω να ευχαριστήσω τους συνέδρους απο ολη την Ελλαδα , που με τίμησαν με την ψήφο τους, στο 10ο τακτικό συνέδριο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,  και με εξέλεξαν στην 18η θεση , στα συνολικά 150 εκλεγμένα μέλη της πολιτικής επιτροπής . 

  Δεσμεύομαι σε ολους τους φιλους, τα μέλη και τους υποστηρικτές της παράταξής  μας , οτι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την παραγωγή μιας πολιτικής με επιχειρήματα και αλήθειες , μιας πολιτικής που θα αγκαλιάσει ολη την κοινωνία, μιας πολιτικής που θα θεμελιώνει αλλα και θα προασπίζεται τις αρχές της ανάπτυξης ,της προόδου ,της ευημερίας , αλλά και της αξιοκρατίας ,της δικαιοσύνης ,της αλληλεγγύης .

  Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ειναι ενα σύγχρονο ευρωπαϊκό κομμα, που με το προγράμμα του μπορεί να δώσει το "οξυγόνο" στην ΕΛΛΑΔΑ μας και να την οδηγήσει στην έξοδο απο την οικονομική και κοινωνική κρίση . Όλοι μαζι λοιπόν ενωμένοι και με πρώτο μεταξύ ίσων , τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη θα αγωνιστούμε για την απαλλαγή της χώρας απο τον λαϊκισμό , την ανικανότητα , και την πολιτική   "ημετέρων" της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ .

  Με εκτιμηση : 
  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΔ. ΣΤΑΜΟΥ 
  Μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ 


  Item Reviewed: Ευχαριστήρια επιστολή του Ν. Στάμου για την εκλογή του ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Rating: 5 Reviewed By: Unknown