• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Απριλίου 21, 2016

  Έκπληκτος ο Άρης Βίτσιος από την ''καταγγελία'' Καλαντζή λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις εκλογές της ΝΟΔΕ Αν. Αττικής

  Άρης Βίτσιος
  Η διαμάχη των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως δεν τελείωσε με τις πρόσφατες εκλογές που ανέδειξαν ξεκάθαρα νέο πρόεδρο τον κ. Αρη Βίτσιο.


  Έτσι λοιπόν, με ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook, o δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης και πρώην υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατ. Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Νεκτάριος Καλαντζής, "καταγγέλλει" «απρόκλητη επίθεση» σε βάρος του από τον εκλεγμένο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Άρη Βίτσιο.

  Στη σχετική ανάρτησή του ο κ. Καλαντζής, κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Παλλήνης, ανέφερε επί λέξη τα εξής:

   
  «Καταγγέλλω την απρόκλητη, εναντίον μου, επίθεση του προέδρου της ΝΟΔΕ Αν. Αττικής και δημοτικού συμβούλου Παλλήνης Αριστείδη Βίτσιου στη διάρκεια της συνεδρίασης του σώματος πριν από λίγη ώρα.

  Χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, ο κ. Βίτσιος μου επιτέθηκε, κατά την έξοδό μου από την αίθουσα συνεδριάσεων, πετώντας μου αναμμένο τσιγάρο και κινήθηκε εναντίον μου βρίζοντας με χυδαία. Ευτυχώς τον συγκράτησαν ψύχραιμοι συνάδελφοι – δημοτικοί σύμβουλοι, τους οποίους και ευχαριστώ.

  Πραγματικά αναρωτιέμαι για ποιόν λόγο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αν. Αττικής ο οποίος εξελέγη μόλις πριν από δύο εικοσιτετράωρα εκφράστηκε με τέτοιον τρόπο κατά ενός συνυποψηφίου του στις εσωκομματικές διαδικασίες της Κυριακής!».  Λίγη ώρα αργότερα καi αφού ο κ. Βίτσιος ενημερώθηκε για την "καταγγελία" του κ. Καλαντζή απάντησε (προφανώς έκπληκτος) μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook ως εξής:

  ...βρίσκομαι στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου το οποίο συνεχίζεται. Ενημερώθηκα απο φίλους για διάφορα !!!!
  Δεν μπορω να κανω Δυστυχώς τιποτα !!! 
  Οι εκλογες έγιναν τα αποτελεσματα ειναι γνωστά αλλα ο "πόνος" μεγάλος για το Παλληκαράκι !!!
  Δεν απαντώ,δεν ακολουθώ, δεν εκπλήσσομαι !!!


  Διαβάστε σχετικά:
  thumbnailΟ Άρης Βίτσιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αν. Αττικής της Νέας Δημοκρατίας. Τι δήλωσε μετά την εκλογική νίκη.
  Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας.Σύμφωνα με το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εξελέγη εκ νέου πρόεδρ…
  Item Reviewed: Έκπληκτος ο Άρης Βίτσιος από την ''καταγγελία'' Καλαντζή λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις εκλογές της ΝΟΔΕ Αν. Αττικής Rating: 5 Reviewed By: forkeratea