• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαΐου 07, 2016

  ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ: ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Συνάδελφοι, η κυβέρνηση εξυπηρετώντας τα αφεντικά της και αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι έχει έρθει να κάνει την βρώμική δουλειά φέρνει με διαδικασία φαστ τρακ μέσα στο Σαββατοκύριακο το νομοσχέδιο ενάντια στην κοινωνική ασφάλιση. Δείχνει με αυτό τον τρόπο ποιος είναι ο πραγματικός της φόβος, είναι ο λαός και ο μαζικός ξεσηκωμός που φέρνει αντικειμενικά η βαρβαρότητα των μέτρων που έχει συμφωνήσει μαζί με τα άλλα αστικά κόμματα με την ψήφιση του τρίτου μνημονίου.

  ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΟ.
  ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ

  Όσο και να προσπάθησε η συγκυβέρνηση,  το εργατικό κίνημα δεν εφνιδιάστηκε άλλωστε από καιρό περιμέναμε ότι είναι ικανοί ακόμα και Κυριακή του Πάσχα να το έφερνε φτάνει να μην βρισκόταν αντιμέτωπη με την οργή του λαού. Έσπειραν ανέμους και ήρθε η ώρα να θερίσουν θύελλες.

  Είναι ώρα ευθύνης για τον κάθε τίμιο εργαζόμενο, τον κάθε τίμιο αγωνιστή να μπει μπροστά σε αυτή την τριήμερη απεργιακή μάχη, να αναμετρηθεί με δυσκολίες και συλλογικά να βγούμε πιο δυνατοί, πιο έτοιμοι για συνολική αναμέτρηση και ανατροπή των βάρβαρων πολιτικών που κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους.

  Η φετινή εκδήλωση της πρωτομαγιάς παίρνει αντικειμενικά άλλα χαρακτηριστικά, είναι όπως είχαμε επισημάνει όπλο μπροστά στο ερχόμενο νομοσχέδιο και ότι καλύτερη τιμή στους νεκρούς της τάξης μας είναι η απάντηση με 48ωρη απεργία για την υπεράσπιση της κοινωνικής ασφάλισης. Έτσι εφέτος η επιθεώρηση των δυνάμεων μας θα γίνει την Κυριακή στο Σύνταγμα μαζί με όλη την εργατική τάξη της Αττικής που θα αναμετρηθούμε με το κράτος και την εργοδοσία.

  Από αυτή την μάχη δεν λείπει κανείς. Όλοι στον αγώνα.

  ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ.

  ΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

  Παρασκευή 6 Μάη 8πμ αναχώρηση με πούλμαν από άγαλμα μεταλλωρύχων, συμμετοχή στην συγκέντρωση στην Ομόνοια με το ΠΑΜΕ.

  Σαββάτο 7 Μάη 4μμ αναχώρηση με πούλμαν για την συγκέντρωση στην Αθήνα.

  Κυριακή 8 Μάη αναχώρηση 8πμ συμμετοχή στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα  


  Η διοίκηση

  ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ
  ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7
  Τ.Κ. 19500 ΤΗΛ: 22920 25328 fax 2292025328 κιν. 6974010107
  Mail: eklgr@otenet.gr , blog: ergatikokentrolavriou.blogspot.com
  ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ
  Λαύριο 5/5/2016
  Item Reviewed: ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ: ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ Rating: 5 Reviewed By: forkeratea