• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαΐου 24, 2016

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΧΕΛΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ. ΛΑΥΡΙΟΥ


  Λαύριο 24/5/2016


  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΧΕΛΙΩΤΗ


  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου εκφράζει την συμπαράστασή του στον απεργό πείνας Θανάση Χελιώτη ο οποίος προχώρησε σε αυτή την ενέργεια μετά από το χαρτί που του έστειλε ο ΟΑΕΕ με το οποίο του ζητάει να πληρώσει περίπου 13.000 σε δύο μήνες γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα χάσει τα αναδρομικά που του οφείλονται, και θα παρακρατηθεί από εδώ και Πέρα το ποσόν των 36.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να πρέπει να περιμένει 4 με 5 χρόνια ακόμα ώστε να γίνει απόσβεση και να ξεκινήσει να παίρνει την σύνταξη.


  Μέσα από αυτή την ενέργεια του συνάδελφου, αναδεικνύεται το τεράστιο πρόβλημα που έχουν χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι, που δεν μπορούν να πάρουν σύνταξη επειδή χρωστάνε στο ταμείο. Εκεί έφτασαν τους συνταξιούχους της χώρας οι κυβερνήσεις των μονοπωλίων, οι εντολοδόχοι, το μεγάλου κεφαλαίου.

  Απαιτούμε την άμεση πολιτική λύση του προβλήματος που έχουν χιλιάδες συνάδελφοι που είναι όμηροι του ΟΑΕΕ, να βγαίνουν στην σύνταξη με το όριο ηλικίας.

  Ο αγώνας του συνάδελφου με την απεργία πείνας δεν αρκεί να λύση τα προβλήματα που έχουν οι συνταξιούχοι. Γιατί τελικά και να δικαιωθεί η σύνταξη που θα πάρει θα τον υποχρεώσει σε συνεχή απεργία πείνας μιας και δεν θα του φτάνει ούτε για τα φάρμακά του.

  Καλούμε τους συνταξιούχους σε ένταση της πάλης μαζί με το ταξικό εργατικό κίνημα, για να ανατρέψουμε στο σύνολο τους όλους τους αντιλαϊκούς νόμους. Την δύναμη την έχουμε έχει έρθει η ώρα να την δοκιμάσουμε.   

  Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

  ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ
  ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7
  Τ.Κ. 19500 ΤΗΛ: 22920 25328 fax 2292025328 κιν. 6974010107
  Mail: eklgr@otenet.gr , blog: ergatikokentrolavriou.blogspot.com
  ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ


  Διαβάστε σχετικά:

  Συνεχίζει για 4η μέρα την απεργία πείνας ο Θανάσης Χελιώτης στην Κεντρική πλατεία της Κερατέας. …  Απεργία πείνας από την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 ξεκίνησε ο συμπατριώτης μας Θανάσης Χελιώτης   στην κεντρική πλατεία της Κερατέας, στον Άγιο Δημήτρη. Διαμαρτύρεται για την απαράδεκτη απόφαση του Ο.Α.Ε…


  Να τον αφήσουμε τον κύριο Χελιώτη να πεθάνει; (BINTEO)Να τον αφήσουμε τον κύριο Χελιώτη να πεθάνει; (BINTEO)
  Το δελτίο ειδήσεων του ART CHANNEL με τον Αντώνη Μυλωνάκη απασχόλησε η υπόθεση του απεργού πείνας κύριου Χελιώτη στην Κερατέα. …


  Item Reviewed: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΧΕΛΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ. ΛΑΥΡΙΟΥ Rating: 5 Reviewed By: forkeratea