• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαΐου 29, 2016

  Εξαρθρώθηκε η συμμορία των… κηπουρών στην Κερατέα!  Πλήθος κλοπών εργαλείων που χρησιμεύουν για κηπουρικές και αγροτικές εργασίες είχαν διαπράξει τα μέλη της συμμορίας των… κηπουρών που δρούσαν τουλάχιστον από τα μέσα του Ιανουαρίου του 2016!


  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, οι κακοποιοί «επισκέπτονταν» αποθήκες σπιτιών στην ευρύτερη περιοχή της Κερατέας, όταν έλειπαν οι ιδιοκτήτες τους και άρπαζαν κάθε λογής κηπουρικά και επαγγελματικά εργαλεία.

  Στη συνέχεια τα πουλούσαν σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε ενδιαφερόμενους οι οποίοι μάλιστα θεωρούσαν μεγάλη τύχη το γεγονός ότι βρήκαν τέτοια εργαλεία σε τόσο φθηνές τιμές.

  Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών τα μέλη της σπείρας έκλεβαν αλυσοπρίονα, παλινδρομικά τριβεία επαγγελματικής χρήσης, θαμνοκοπτικά, χορτοκοπτικά, τροχούς, επαναφορτιζόμενα κατσαβίδια, επαγγελματικές τρόμπες λαδιού, ηλεκτρικά τρυπάνια, κομπρεσέρ και πολλά άλλα εργαλεία των οποίων η αξία υπολογίζεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ!

  Ήδη έχουν συλληφθεί μέλη της συμμορίας τα οποία οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη με τις κατηγορίες των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, τετελεσμένων, κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, ενώ κάποια από τα κλοπιμαία τα οποία δεν είχαν πουληθεί αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

  Πηγή


  Item Reviewed: Εξαρθρώθηκε η συμμορία των… κηπουρών στην Κερατέα! Rating: 5 Reviewed By: Unknown