• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαΐου 29, 2016

  Συνεχίζει στο Λαύριο ο Γιαννακόπουλος  Τη φανέλα του Λαυρίου για 12η σεζόν θα συνεχίζει να φορά ο Σάκης Γιαννακόπουλος καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους που άλλωστε πλέον δεν είναι απλώς σχέση ανάμεσα σε ομάδα και παίκτη.


  Τη φανέλα του Λαυρίου για 12η σεζόν θα συνεχίζει να φορά ο Σάκης Γιαννακόπουλος καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους που άλλωστε πλέον δεν είναι απλώς σχέση ανάμεσα σε ομάδα και παίκτη.

  Η σχετική ανακοίνωση σημειώνει: «Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σάκη Γιαννακόπουλο. Ο κάπτεν της ομάδας θα συνεχίσει για 12η σερί σεζόν στο Λαύριο αποδεικνύοντας ότι η σχέση των δύο πλευρών είναι σχέση ζωής!

  “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργάζομαι για έναν ακόμη χρόνο με τους ανθρώπους του Λαυρίου κι ελπίζω το ίδιο να αισθάνονται και εκείνοι (γέλια)! Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και να φτάσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα”, τόνισε ο αρχηγός, δίνοντας το στίγμα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για το Λαύριο.


  Read more: http://www.multi-news.gr/


  Item Reviewed: Συνεχίζει στο Λαύριο ο Γιαννακόπουλος Rating: 5 Reviewed By: forkeratea