• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαΐου 30, 2016

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ)  Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Λαυρεωτικής, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, για κάποιες σημαντικές αναπνευστικές παθήσεις.


  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει δωρεάν προληπτικός αναπνευστικός έλεγχος (Σπιρομετρήσεις), σε όποιον το επιθυμεί, από ειδική Πνευμονολόγο και από ειδικά εκπαιδευμένους Επαγγελματίες Υγείας, για τη διερεύνηση ύπαρξης πρώϊμων ή και προχωρημένων αναπνευστικών παθήσεων.
  Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία του Ν.Π.Δ.Δ. “ΚΕΦΑΛΟΣ” του Δήμου Λαυρεωτικής  και του ΚΕΠ Υγείας Λαυρεωτικής και θα λάβει χώρα στο ΚΑΠΗ Λαυρίου (Βενιζέλου & Συγγρού, γωνία), την Τετάρτη 08 Ιουνίου 2016 και ώρες 09.00π.μ. – 13.00μ.μ.

  Για ραντεβού καλέστε στα τηλέφωνα του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ:
  • 22993-20235 (Δευτέρα & Τετάρτη)
  • 22920-26030 (Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή)
  Η σπιρομέτρηση είναι μία απλή και βασική εξέταση στα πλαίσια ελέγχου της αναπνευστικής λειτουργίας. Είναι πολύτιμη τόσο στη διάγνωση όσο και στην παρακολούθηση διαφόρων παθήσεων των πνευμόνων, όπως του βρογχικού άσθματος , της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας κλπ. Ενδείκνυται δε ιδιαίτερα για χρόνιους καπνιστές.
  Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε. Η έγκαιρη διάγνωση των πνευμονολογικών προβλημάτων είναι σωτήρια.

  Item Reviewed: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ) Rating: 5 Reviewed By: forkeratea