• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιουλίου 12, 2016

  E.K.Λαυρίου: Διαμαρτυρία για διακοπή ρεύματος σε οικογένεια με καρκινοπαθή και διαβητικό

  Με έντονο τρόπο διαμαρτύρεται το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Λαυρίου για τη διακοπή ρεύματος σε οικογένεια που αντιμετωπίζει προβλήματα.
  Όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων «Τα διάφορα μέτρα για δήθεν πολλές δόσεις μέχρι τέλος Ιουλίου, για διακανονισμό, είναι και αυτά για λίγους μιας και ξεχωρίζει τους πελάτες της σε «καλούς» και «κακούς» σε αυτούς που τους κόπηκε το ρεύμα παλαιότερα, βρήκαν κάποια λεφτά και έκαναν διακανονισμό και σε αυτούς που τους έκοψαν το ρεύμα, δεν βρήκαν λεφτά για διακανονισμό, επανασύνδεσαν το ρολόι με κινητοποίηση των λαϊκών επιτροπών».

  Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης το εργατικό κέντρο τονίζει: «Τελευταίο δείγμα αυτής της κατάστασης είναι η διακοπή ρεύματος σε οικογένεια με καρκινοπαθή και διαβητικό, στο Κορωπί.
  Απαιτούμε:
  ·      Την διεύρυνση του μέτρου του κοινωνικού τιμολογίου, στην Κάλυψη των αναγκών της λαϊκής οικογένειας.
  ·      Να μπουν στην ρύθμιση των 36 δόσεων όλα τα λαϊκά νοικοκυριά, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
  ·      Να αυξηθούν οι δώσεις και να κουρευτούν «φουσκωμένα» τιμολόγια πολύτεκνων, ανέργων και ευπαθών ομάδων.   
  ·      Να μην κόβεται το ρεύμα τους καλοκαιρινούς και χειμερινούς μήνες.
  ·      Να διαγραφή το χρέος από τα τιμολόγια πολύτεκνων, ανέργων και ευπαθών ομάδων. Να μην επιτραπεί σε δικηγορικά γραφεία-εισπρακτικές εταιρίες να ενοχλούν τους οφειλέτες»
  ert.gr


  Item Reviewed: E.K.Λαυρίου: Διαμαρτυρία για διακοπή ρεύματος σε οικογένεια με καρκινοπαθή και διαβητικό Rating: 5 Reviewed By: forkeratea