• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιουλίου 23, 2016

  Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης παρών στο «Lavrio 3Χ3 Street Basketball Tournament»  Με εξαιρετική επιτυχία και πλήθος συμμετεχόντων ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του τουρνουά 3on3 που διοργανώνει το Λαύριο.

  Το Λαύριο «αγκάλιασε» για δεύτερη χρονιά το τουρνουά 3on3, καθώς πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Λιμάνι για το φετινό «Lavrio 3οn3 street basketball tournament». Το Σάββατο (23/07), δεύτερη ημέρα των αγώνων, το παρών θα δώσει και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης. Η δράση θα ξεκινήσει στις 18.00.

  Η ανακοίνωση: 

  «Ο προπονητής του Παναθηναϊκού κ. Αργύρης Πεδουλάκης σήμερα (23/07) στο «Lavrio 3Χ3 Street Basketball Tournament»! Στη σημερινή 2η ημέρα του τουρνουά «Lavrio 3on3 Street Basketball» θα μας κάνει την τιμή να παραβρεθεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού κ. Αργύρης Πεδουλάκης. Όσοι από τους μικρούς μας φίλους έρθουν στην εκδήλωση μας σήμερα το απόγευμα θα έχουν την ευκαιρία για φωτογραφίες και αυτόγραφα από τον ίδιο!‪#‎LavrioBC».
  Item Reviewed: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης παρών στο «Lavrio 3Χ3 Street Basketball Tournament» Rating: 5 Reviewed By: Unknown