• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Αυγούστου 24, 2016

  Οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 του Λυκείου Κερατέας


  Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στις ανώτερες και ανώτατες σχολές, μία επίπονη και μακρόχρονη προσπάθεια έφθασε στο τέλος της, ολοκληρώνεται ένας πολυετής κύκλος προσπαθειών και παράλληλα ξεκινά μια νέα πορεία.


  Η ιστοσελίδα forkeratea.com απευθύνει τα πιο θερμά συγχαρητήρια, αφενός σε όλους εκείνους που πέτυχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και αφετέρου σε όλους εκείνους που κατέβαλαν προσπάθειες αλλά δεν τα κατάφεραν.

  Τα αποτελέσματα που δημοσιεύουμε σήμερα για το Λύκειο Κερατέας, αποδεικνύουν τη σοβαρή και υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς στον τόπο μας.

  Ευχόμαστε καλές σπουδές καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους, καθώς με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ανοίγονται νέοι δρόμοι για την ατομική τους πρόοδο και την επιστημονική τους κατάρτιση.

  Συγχαρητήρια αξίζουν και οι μαθητές που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές δεν αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση.

  Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν επίσης και στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στον αγώνα των παιδιών τους.

  Η επιτυχία να συνοδεύει πάντα τη ζωή σας!


  Καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.

  (πιέστε στις εικόνες για μεγέθυνση)

  Διαβάστε σχετικά:
  Οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 σε ΕΠΑΛ και Λύκειο ΛαυρίουΟι επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 σε ΕΠΑΛ και Λύκειο Λαυρίου
  Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στις ανώτερες και ανώτατες σχολές, μία επίπονη και μακρόχρονη προσπάθεια έφθασε στο τέλος της, ολοκληρώνετα…


  Item Reviewed: Οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 του Λυκείου Κερατέας Rating: 5 Reviewed By: forkeratea