• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Σεπτεμβρίου 10, 2016

  Επαναληπτική Γενική Συνέλευση στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κερατέας την Κυριακή 11/9/2016

  Λόγω έλλειψης απαρτίας δεν έγινε η Γενική Συνέλευση στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κερατέας την Κυριακή  4/9/2016 και θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συνεταιρισμού την Κυριακή 11/9/2016 και ώρα 10:00 π.μ.


  Ακολουθεί η πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης:

  ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ  
          ΚΕΡΑΤΕΑΣ

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
    Σας γνωρίζουμε ότι το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού  Συνεταιρισμού Κερατέας, σε συνέχεια της από 10/7/2016 Γενικής Συνέλευσης στην οποία μεταξύ άλλων  διενεργηθήκαν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, πλην όμως αυτού  δεν συγκροτήθηκε σε σώμα,  σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρου 29 του ισχύοντος καταστατικού, καλεί τα μέλη του Συνεταιρισμού σε τακτική Γενική Συνέλευση με  μοναδικό θέμα:
  1. Εκλογή Προέδρου, Γραμματέα Γεν. Συνέλευσης, Τριμελούς(3) εφορευτικής επιτροπής  και  διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη  νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού.

  Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συνεταιρισμού την Κυριακή 04/09/2016 και ώρα 10:00 π.μ.. Η  ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί από 10:00 π.μ. έως 01:30 μ.μ. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 11/09/2016 στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.
              Για  το  Δ.Σ.   
                                                                              Ο  Πρόεδρος
                                                                      
                                                                              
                                                                  
                                                                    ΛΕΒΑΝΤΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ



  Item Reviewed: Επαναληπτική Γενική Συνέλευση στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κερατέας την Κυριακή 11/9/2016 Rating: 5 Reviewed By: forkeratea