• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Σεπτεμβρίου 04, 2016

  Ένα ακόμα βήμα.....γονείς, μαθητές δάσκαλοι εν δράσει στο 2ο Δημοτικό Κερατέας


  Μια μεγάλη έκπληξη μας περίμενε την 1η Σεπτεμβρίου, με το άνοιγμα των σχολείων. Η επέκταση, έστω και μικρή, και η ανανέωση  των γραφείων έγινε πια πραγματικότητα.

  Είναι το τρίτο βήμα, και όχι το τελευταίο, μιας προσπάθειας που ξεκίνησε το 2013 με τον τίτλο "Γονείς - μαθητές - δάσκαλοι εν δράσει" με στόχο τον εξωραϊσμό και τη βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής του σχολείου μας.


  Όπως και οι προηγούμενες εργασίες στηρίχτηκαν στον εθελοντισμό και στις προσφορές ανθρώπων που αφουγκράστηκαν τις αγωνίες μας και στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας, έτσι και οι εργασίες της διαμόρφωσης των γραφείων, που έγιναν κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού, είχαν στο μεγαλύτερο ποσοστό αυτή τη στήριξη.

   Με πρωτοβουλία και εθελοντική εργασία πολλών ωρών, οργανωτική και χειρωνακτική, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών αυτών μηνών, ο δάσκαλος του σχολείου μας, Αντωνίου Αντώνης, με την υποστήριξη και επίβλεψη του διευθυντή  μας, Λακαφώση Δημήτρη, βοήθησαν στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας μας.

  Θέλουμε ξεχωριστά να ευχαριστήσουμε δημόσια όσους βοήθησαν στο έργο αυτό και μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι είμαστε πολλοί στον αγώνα μας για τα παιδιά μας!

  Κι είναι μια ακόμη απόδειξη πως, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς, όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε, όταν υπάρχει συνεργασία και καλή διάθεση.

  Ευχαριστούμε θερμά:

  ·         Τους κυρίους Σωτήρη Καρατζούνη και Τζίμη Μπερδόσι (για τα γκρεμίσματα και επιχρίσματα)
  ·         Τους κυρίους Δημοσθένη Παπαγιάννη, Δημήτρη Τσοπάνη και Δημήτρη Κοσμά (για τα επιχρίσματα)
  ·         Τον κ. Αντώνη Πλευρίτη (για την τοποθέτηση πλακιδίων)
  ·         Τους κυρίους Παναγιώτη Πρίφτη, Γεώργιο Μάσκουλη, Δημήτρη Χελιώτη και Χάρη Κούτα (για τα βαψίματα)
  ·         Την εταιρεία Χατζηγεωργίου (porcelana - Μαρκόπουλο) (για την προσφορά στα πλακίδια δαπέδου και στις κόλλες)και την κ. Ρούλα Κυριακίδου για την εξυπηρέτηση
  ·         Τον κύριο και κυρία Δημήτρη και Στέλλα Τυροβολά (για την προσφορά 4 φωτιστικών και 16 λαμπτήρων LED)
  ·         Την εταιρεία "Καυκάς" - Μαρκόπουλο (για την προσφορά 4 φωτιστικών και 16 λαμπτήρων LED)και για την εξυπηρέτηση τους κυρίους Θεόδωρο Σιαχάμη και Χρήστο Κραβαρίτη
  ·         Τον κ. Γιάννη Παπανικολάου (για την τοποθέτηση των 5 νέων βιντεοπροβολέων)
  ·         Την τράπεζα ALPHA BANK και ιδιαίτερα τον Διευθυντή της ALPHA BANK Κερατέας, κ. Μανώλη Τζεμανάκη (για την προσφορά σε ράφια DEXION και επίπλωση γραφείου όπως γραφεία-βιβλιοθήκες κλπ)
  ·         Τον κ. Γεώργιο Κανλή για τη διαμεσολάβησή του, ώστε να παραλάβουμε έπιπλα από ανακαίνιση γραφείων
  ·         Τους ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς του δήμου για τις εργασίες που προσέφεραν
  ·         Τον κ. Κακατσάκη Γεώργιο για την προσφορά του τραπεζιού πινγκ-πονγκ


   


  Item Reviewed: Ένα ακόμα βήμα.....γονείς, μαθητές δάσκαλοι εν δράσει στο 2ο Δημοτικό Κερατέας Rating: 5 Reviewed By: forkeratea