• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Σεπτεμβρίου 08, 2016

  Πραγματοποιήθηκε ο Καλοκαιρινός Χορός του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Περιγιάλι


  Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Περιγιάλι, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους εκατοντάδες φίλους και τα μέλη του Συλλόγου που παρευρέθηκαν στον Καλοκαιρινό Χορό το Σάββατο 27/08.


  Μετά από πολλά χρόνια ο Σύλλογός μας οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία μία όμορφη βραδιά με πολύ κέφι και διασκέδαση για τους παρευρισκομένους και η μεγάλη συμμετοχή μας γεμίζει χαρά και περηφάνια. Ταυτόχρονα μας δίνει δύναμη για συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που ακολουθεί και το χειμώνα για όλους τους κατοίκους της περιοχής μας.

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους Συλλόγους της περιοχής μας (Τσονίμα, Τρεχαντιέρα, Πανόραμα, Βρωμοπούσι, Αγία Μαρίνα, Ναυταθλητικός όμιλος   και σύσσωμο το Δ.Σ. του Διασυλλογικού μας Οργάνου) που μας στήριξαν είτε υλικοτεχνικά, είτε με τη συμμετοχή τους, αποδεικνύοντας ότι έχουμε πολλά να κερδίσουμε ενωμένοι για το καλό των περιοχών μας.

  Οι χορηγοί μας επίσης αποτέλεσαν πολύ σημαντικό βοήθημα για την αποτελεσματικότητα της εκδήλωσης και ευχαριστούμε θερμά τις εταιρίες ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, COCA COLA 3Ε και ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ, προσβλέποντας σε συνέχιση της στήριξης τους σε μελλοντικές μας εκδηλώσεις
  Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ θα θέλαμε να το εκφράσουμε για τους εθελοντές που δούλεψαν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά από την εκδήλωση, καθώς σε αυτούς στηρίχθηκε όλη η επιτυχία της βραδιάς.
  Η αμέριστη συμπαράσταση όλων μας, λαμβάνοντας μέρος στις δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς, κρίνεται περισσότερο από αναγκαία.

  Σας περιμένουμε όλες και όλους κοντά στο Σύλλογο για να πετύχουμε όσα περισσότερα μπορούμε.     

  Ο Πρόεδρος

  Στέλιος Γρηγοράκος


  Item Reviewed: Πραγματοποιήθηκε ο Καλοκαιρινός Χορός του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Περιγιάλι Rating: 5 Reviewed By: Unknown