• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Οκτωβρίου 03, 2016

  Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας “Poseidon Challenge” στο Δήμο Λαυρεωτικής  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας “Poseidon Challenge” στο Δήμο Λαυρεωτικής


  Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο 1ος Ημι-Μαραθώνιος αγώνας δρόμου «Poseidon Challenge» την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, σε μια από τις πιο όμορφες διαδρομές της Ελλάδας με εκκίνηση από το Cape Sounio, πέρασμα από το αρχαίο Θέατρο του Θορικού και τερματισμό μπροστά από το Δημαρχείο Λαυρίου στο λιμάνι.

  Ο αγώνας, που διοργανώθηκε από το Α.Σ. Ποσειδών και  ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Λαυρεωτικής, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Περιφέρειας Αττικής, είχε πάνω από 420 συμμετοχές, ενώ εγγεγραμμένοι ήταν αθλητές από 24 χώρες. Το Poseidon Challenge φέτος είχε 3 διαδρομές: τον ημιμαραθώνιο 21,1km , τον αγώνα 10 km και το Fun Run των 2km για τα μικρά παιδιά και τους γονείς.
  Την εκκίνηση στον αγώνα για τα 10 χιλιόμετρα έδωσε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ενώ μετάλλια στους πρώτους απένειμαν και η Υπουργός Τουρισμού κ. Κουντουρά και ο Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Συνοδινός. Ο Δήμαρχος στο τέλος των απονομών δήλωσε τα εξής: « Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο Poseidon Challenge! Νιώθω ιδιαίτερα περήφανος που οι δύο πρώτοι νικητές και στις 2 κατηγορίες είναι από το Δήμο Λαυρεωτικής. Ο Δήμος μας έλαβε τα εύσημα τόσο από τους αθλητές όσο και από τους επίσημους προσκεκλημένους για την άριστη διοργάνωση. Και του χρόνου με ακόμα περισσότερες συμμετοχές!»

  Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας  Item Reviewed: Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας “Poseidon Challenge” στο Δήμο Λαυρεωτικής Rating: 5 Reviewed By: forkeratea